Toppojisteni.cz-formulář – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Toppojisteni.cz-formulář – MySQL – Fórum – Programujte.comToppojisteni.cz-formulář – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
DAF-IT0
Duch
24. 8. 2008   #1
-
0
-

prosím pomocte mi vytvořit formulář, jaký je na stránkách www.top-pojisteni.cz

předem děkuji všem zůčastněným

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.80.–
Reklama
Reklama
Double
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
24. 8. 2008   #2
-
0
-

To DAF-IT : Dobry den, podobny formular nyni vytvarim pro zakaznika. Pokud mate zajem, ozvete se mi. Musim Vas ale upozornit, ze se jedna o velmi komplikovanou zalezitost, jelikoz kazda z pojistoven pocita sazbu zcela jinak. email: obchod (zavinac) static.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.17.–
dalaman0
Věrný člen
24. 8. 2008   #3
-
0
-

???

Kde je problem ? trochu to rozved

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.251.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Double
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
24. 8. 2008   #4
-
0
-

To dalaman : To neni problem, jen rikam, ze kazda z pojistoven to pocita specificky. Takze rozvadet neni co, otevri si pojistne podminky kazde pojistovny, precti je a pochopis - zkratka, vypocty delas pro kazdou pojistovnu zvlast a uplne jinak

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.17.–
DAF-IT0
Duch
24. 8. 2008   #5
-
0
-

To dalaman : problem je v tom ze s programovanim zacinam a potrebuju takovy formular, pokud se v tom vyznaze tak vas prosim o pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.80.–
24. 8. 2008   #6
-
0
-

Proc proboha vsichni zacatecnici pouzivaji "ja jsem zacatecnik" jako vymluvu a argument? SNAZ SE, nikdo to za tebe neudela. Udelej to co dokazes (a jestli nedokazes nic tak se to nauc, neni to nic sloziteho), ale hlavne NESOMRUJ v diskuzich, aby to nekdo udelal za tebe.

Kdyz prijdes s nejakym konkretnim problemem, radi pomuzeme.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
DAF-IT0
Duch
24. 8. 2008   #7
-
0
-

To CommanderZ : nepisu ze chcu aby to nekdo udelal za me! ja se to chci naucit, jenom se o tom potrebuju s nekym pobavit. a pokud je zde na strankach nejaky kurz nebo clanek ktery se tomuto tematu venuje byl bych rad za odkaz. a kdybyh se nechtel snazit tak sem ani nenapisu...delam to protoze me to bavi ne aby to udelal nekdo za me!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.80.–
24. 8. 2008   #8
-
0
-

Ok, tak takhle - zmakni si alespon nejaky serial o PHP. Zvladnout prijem a korekci dat z formulare neni opravdu problem. Musis rict, co konkretne mas za problem, ne "cele je to problem".

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
DAF-IT0
Duch
24. 8. 2008   #9
-
0
-

To CommanderZ : serial si zmaknu, a konkretni problem? formulář udelat umim,ale neumim ho propojit s databazi a navic nikdy se mi nepovede vytvorit tu databazi tak jak chcu.uplne posledni problem je ten ze nevim v jakem jazyce mam programovat. slysel jsem ze s tim ma neco spolecneho mysql ale ted se dozvidam ze mam zmaknout php...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.80.–
bukaj0
Věrný člen
24. 8. 2008   #10
-
0
-

DAF-IT
slysel jsem ze s tim ma neco spolecneho mysql ale ted se dozvidam ze mam zmaknout php...
V tom bude ten problém, no :o) Doporučuji si přečíst seriál na linuxsoftu o PHP[1] (pokud to tedy chceš dělat v PHP; ale podle mě je pro nějaké jednoduché věci nejlepší) a navázat na to seriálem o MySQL[2]. V rámci sebepropagace jsem přidám ještě odkaz na článek o normalizaci relačních databází[3], kde se doufám dozvíš, jak se vyvarovat těch nejčastějších chyb při návrhu databáze.

[1] http://linuxsoft.cz/php
[2] http://www.linuxsoft.cz/article_list.php?id_kategory=232
[3] http://programujte.com/?akce=clanek&cl=2008071900-normalizace-relacnich-databazi

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Tocimanko0
Grafoman
24. 8. 2008   #11
-
0
-

Na zostavenie formulára použiješ HTML a CSS. Na kontrolu údajov a spracovanie použiješ PHP. Na uloženie údajov na určené miesto využiješ relačný databázový systém MySQL. Aké jednoduché, že....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.86.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Formulář — založil Martin Beseda

Formular — založil nero150

Formulár — založil nero

Formulář — založil KiRoS

Formular — založil alan158

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý