Upload souboru (aspon 5MB) – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Upload souboru (aspon 5MB) – PHP – Fórum – Programujte.comUpload souboru (aspon 5MB) – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
31. 7. 2006   #1
-
0
-

Nemáte někdo funkční kod na nahrávání souborů na web na určité místo?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
bugy0
Návštěvník
31. 7. 2006   #2
-
0
-

zkus tohle:
za prvé bys měl mít takovejhle formulář:



echo "<form enctype='multipart/form-data'> action='".$_SERVER["PHP_SELF"]."' method='post'>n";
echo "<input name='userfile' type='file' size=40>n";
echo "<input type='submit' value='vložit soubor'>n";
echo "</form>nn";


a pak ho zpracovat:


$uploaddir = $cesta;
$uploadfile = $uploaddir . basename($_FILES['userfile']['name']);//
$typsouboru = $_FILES['userfile']['type'];
move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], $uploadfile);

a nezapomeň adresaři, kam se ti to bude nahrávat, přidělit příslušná práva

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
co takhle vyletět si na Měsíc ... mmm ... vomrknout jestli tam není náhodou vedle moře klidu taky moře něčeho rozumnějšího
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
31. 7. 2006   #3
-
0
-

tak sem ten zdroják dal na web a když sem to zkoušel vypsalo mi to tuhle chybovou hlášku



Warning: move_uploaded_file(08-subor ini - 141205.rar) [function.move-uploaded-file.php]: failed to open stream: Permission denied in /home/free/ic.cz/c/cs-racing/root/www/upload1.php on line 20

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file.php]: Unable to move '/tmp/phponsnYi' to '08-subor ini - 141205.rar' in /home/free/ic.cz/c/cs-racing/root/www/upload1.php on line 20

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
31. 7. 2006   #4
-
0
-

To jsou prave ta pristupova prava. Vem si nejakeho FTP klienta a nastav je tam.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
31. 7. 2006   #5
-
0
-

a jak... mám IW FTP

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
31. 7. 2006   #6
-
0
-

Tenhle klient neznam, ale zkus si oznacit tu slozku a klepnout na ni pravym tlacikem. Tam by melo byt neco jako chmod nebo properties a tam se to nastavuje.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
bugy0
Návštěvník
31. 7. 2006   #7
-
0
-

Ja pouzivam Total Commandera a tam je to v horni liste [i]soubor->zmena atributu...[/i] a tam se zaskrtou vsechny checkboxy nebo se vypise 777. Nebo zkus prikazovou radku [i] chmod 777 nazev_adresare[/i] .

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
co takhle vyletět si na Měsíc ... mmm ... vomrknout jestli tam není náhodou vedle moře klidu taky moře něčeho rozumnějšího
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
1. 8. 2006   #8
-
0
-

hmm tak sem to nastavil v Total Commanderu.. IW FTP tato možnost chybí
jinak ten kod co sem měl byl dobrej. Jenom holt na ic.cz nedostanu tak velkej soubor přes upload :'(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
dalaman0
Věrný člen
4. 8. 2006   #9
-
0
-

Keby si mal vlastny server tak by stacilo pozmenit konfiguracne direktivy pre maximalny upload a islo by to ale na webhostingu takuto moznost nemas :(

p.s. Robi sa to cez upload_max_filesize(integer)M
Vychodzia hodnota je 2MB

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
4. 8. 2006   #10
-
0
-

tak sem koukal a ic.cz víc než 2MB u Freehostingu nedaj

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
V?clav ?itek0
Návštěvník
12. 9. 2006   #11
-
0
-

na wz - mam dojem ze tam maj 5MB, ale nevim to jiste....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Alan0
Věrný člen
12. 9. 2006   #12
-
0
-

ee, na wz jsou taky 2MB :bumbum:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Upload souboru — založil Blujacker

Upload objemných souborů — založil psenik

Upload více souborů — založil pecan987

Upload souborů na server — založil dragon124

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý