Pohyb formu, dynamický PictureBox – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pohyb formu, dynamický PictureBox – .NET – Fórum – Programujte.comPohyb formu, dynamický PictureBox – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jelen
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
26. 8. 2008   #1
-
0
-

Ahoj.

Mám dva problémy:

1-Mám Window a v něm sem si odstranil ControlBox ( ten panel kde je ikona, název aplikace, tlačítko minimalizovat, ... )
A dal jsem si tam obyč Panel001 a chci aby fungoval jako ten ControlBox. Že když za něj uživatel vezme, tak může posouvat oknem. Ale nevím jak na to

2-Potřeboval bych, aby aplikace vytvořila dynamicky prvek PictureBox, a přiřadila mu vlastnosti a událost

Moc prosím o radu !!!!! :-×

Díky ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
KIIV
~ Anonymní uživatel
8100 příspěvků
26. 8. 2008   #2
-
0
-

nevim jestli chapu co mas na mysli ale klidne muzes udelat na udalosti zmacknuti mysi zaznamenat pozici a po pusteni zjistit o kolik ses posunul.. a kdyztak o tolik posunout i hlavni okno

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
26. 8. 2008   #3
-
0
-

První bod se v této diskuzi již řešil (opravdu to nebudu opakovat). Řešení druhého problému lze najít během chvílky na netu (v této diskuzi je to určitě také), protože se jedná o naprosto základní věc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.92.146.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
sdkjsdnlkjadfkj
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
26. 8. 2008   #4
-
0
-

keby tak kazdy odkazoval na google ako vy tu na fore, tak tam nakoniec nic nebude... napr. stranka na kt. to bolo sa moze kedykolvek zrusit

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.53.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů

Podobná vlákna

PictureBox — založil Wabbit

PictureBox.click; — založil Kubas129

PictureBox a radioButton — založil H0nzin

Picturebox position ? — založil superman

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý