No limit uploader – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

No limit uploader – PHP – Fórum – Programujte.comNo limit uploader – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Dawo
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
27. 8. 2008   #1
-
0
-

zdravím, asi se to tady řešilo, hledal jsem ale marně. Proto se chci optat: nevíte o nějakém funkčním a nejlépe zdarma dostupném uploaderovi (tím myslí něco co přenese 200MB aniž bych musel nastavovat server). Není podmínkou, ale kdyby do mělo nějaké ajaxové "gui" bylo by to fajn, ale to si když tak dodělám..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.219.–
Reklama
Reklama
Santas0
Věrný člen
27. 8. 2008   #2
-
0
-

to kolko mozes na 1 subor uploadnut je podla mna zavisle od nastavenia php

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.55.–
http://psandtner.sk/blog
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
27. 8. 2008   #3
-
0
-

a) Je to nastavené serverem, to neobejdeš.
b) Pokud jsi webmaster (->píšeš do diskuze PHP), dá se to vyřešit tím způsobem, že celý soubor rozdělíš do několika dalších souborů, ty upneš a na konci je zase spojíš v jeden. Je to velmi náročná a pomalá procedura, ale funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.141.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
insider0
Věrný člen
27. 8. 2008   #4
-
0
-

zdravim,

omezeni v php.ini se da tusim obejit flashem, takze kdyz pohledas swfupload, tak bys mohl najit, co potrebujes(btw: flash ma omezeni do 100MB a to uz asi neobejdes :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.137.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Petr Konůpek
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
27. 8. 2008   #5
-
0
-

Mno... To že se to dá nastavit v php.ini to je takovej mýtus... Resp. Na běžnym webhostingu stejně nebudete mít možnost to nastavit. Dělá se to přes .htaccess soubory
příklad:



php_value post_max_size 200M
php_value upload_max_filesize 200M
php_value memory_limit 128M

nicméně je nutné dbát na maximální dobu pro vykonávání skriptu... Která je však běžně nastavitelná funkcí v PHP

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.67.–
Tocimanko0
Grafoman
27. 8. 2008   #6
-
0
-

Keď použiješ ftp f-cie v PHP, myslím že stačí, keď nastavíš len pamäť a dobu vykonávania skriptu. Viď manuál.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.81.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
Petr Konůpek
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
28. 8. 2008   #7
-
0
-

JJ, v PHP manuálu je to sice popsaný... že si tam pomocí té funkce lze přenastavit prostředí (jak co, jak kde... znáte to) Ale následně je v komentářích té příslušné funkce také uveden konkrétní případ s tím uploadovaním... A fakt se to musí dělat přes .htaccess
Já jsem tohle řešil taky.... Sice jen do 50MB ale v podstatě se jedná o totéž...

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.67.–
Dawo
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
29. 8. 2008   #8
-
0
-

Škoda, že jsem nenapsal "bez přepisování php.ini nebo jeho vzdáleného konfigurování". Ale podle odpovědí to vypadá, že to stejně jinak nepůjde. Pokud byste ovšem narazili na nějaké řešení (php, java, flash) pak Vám budu vděčný. I tak moc děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.219.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů

Podobná vlákna

Limit — založil DuDo

[DB] - stránkování - Limit — založil Michal115

Zahadny LIMIT — založil polonium

Časový limit CGI vypršel — založil Matej Zabsky

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý