TI-Basic – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

TI-Basic – Visual Basic – Fórum – Programujte.comTI-Basic – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Matěj Pácha0
Super člen
24. 2. 2006   #1
-
0
-

Těším se na Vaše dotazy k programování? na kalkulačkách Texas Instruments...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Reklama
Reklama
Jiří Chytil0
Věrný člen
24. 2. 2006   #2
-
0
-

Těším se až si koupím kalkulačku TI

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Matěj Pácha0
Super člen
25. 2. 2006   #3
-
0
-

Tak to t? asi moc nepot???m, dneska se toti? u? prod?v? jen nov?j?? verze TI89-Titanum a ta nen? nejlevn?j??, ale mysl?m si, ?e verze Voyage se za chvilku bude doprod?vat za sn??enou cenu, i kdy? m? trochu atypick? tvar (sp?? jako digit?ln? di??).
Ka?dop?dn? je ale vinikaj?c? pom?ckou pro vysoko?kol?ka-technika. A abych n?komu neuk?ivdil, existuj? i v?born? kalkula?ky od HP a podpr?m?rn? od Casio (bav?me-li se o grafick?ch)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Jiří Chytil0
Věrný člen
25. 2. 2006   #4
-
0
-

Jo v?m ale pokud p?jdu na v??ku tak o n? budu t??ce p?em??let zat?m m?m Casio FX-3650P celkem spokojenost. I kdy? sem tam n?co chyb?, t?eba vektory a matice. Ale m? kompleksn? ??sla a to se celkem hod?. Ted se mi l?b? ty casia s p?irozen?m displayem, k?mo? to m? a je to celkem vychyt?vka.
Je?t? dotaz co je ?patn?ho na grafick?ch kalkula?k?ch casio, abych v?d?l pro? se jich vyvarovat?
HP no nevím moc bych na n? nevs?zel to bach rad?i casio je mi symapti?t?j?? ale nevím v ruce sem ji nem?l ale vypadaj? celkem dob?e.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Matěj Pácha0
Super člen
25. 2. 2006   #5
-
0
-

HP je asi na stejn? vysok? ?rovni jako Texas Instr. Casio jsem m?l tu mo?nost dr?et v ruce (lep?? grafickou) a v tom se vyznat, to bych u? rovnou mohl kreslit sch?mata procesor? po jednotlivejch tranzistorech! Moje hlavn? v?tka je absolutn? nep?ehlednost menu, (zbyte?n?) trojbarevn? display a minim?ln? podpora komunity. Na kalkula?ku TI si m??e? nahr?t ?pln? jinej OS a potom se d? pou??t klidn? jako t?eba d?lkov? ovl?d?n? nebo termin?l pro autonomn? syst?my. kromě toho, na www.ticalc.org je mo?e program? nejen v TI-Basicu, ale hlavn? v assembleru (resp. v C++), pomoc? kterejch se daj? funkce kalkula?ky roz???it do libovoln?ho oboru matematiky, fyziky, prost? kam chce?. Jsou tam ale i programy pro spr?vu kalkula?ky, "di??ov? programy", ale i n?vody na p?etaktov?n? procesoru, atd.
Jo a abych up?esnil ten assembler, je to ASM pro procesory Motorola 68k (68000), tak si m??ete programovat i sami...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Jiří Chytil0
Věrný člen
25. 2. 2006   #6
-
0
-

Tak to jo tak aspon v?m co jsou za? ty HP, str?nky ticalc zn?m n?kolikr?t se tam byl a dost sem toho ?etl a snil nad n?kter?mi modely :D a je?t? dlouho sn?t budu ale snad n?kdy na?et??m proto?e to ?e bych skoro v?e co m?m vrazil do kalkula?ky kterou zat?m polnohodnotn? nevu?iju mi p??de trochu zbyte?n?. No ono vzhledem ktomu co TI nab?ze tak se snad ani v?e co nab?zej? vyu??t ned? mysl?m v r?mci jedn? osoby.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Matěj Pácha0
Super člen
25. 2. 2006   #7
-
0
-

Tak je to se vsem: kup si auto s 2000ccm a jak casto budes vyuzivat jeho plny vykon? Nebo i ten pocitac - vyuzivas seriovy, paralelni port, I2C, SPI? Pocitac je ma, ale vyuzije je jen nekdo.
Kalkulacka ma sice hromadu statistickyc funkce (asi ctvrtina vsech), ale ostatni se daji na vysce vyuzit...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Jiří Chytil0
Věrný člen
25. 2. 2006   #8
-
0
-

to by ses divyl jak využívám porty :D
mám volný 1 z 6 usb a jeden Game port a bude mi chybět paralelní port (mám jen jeden a tam mám jehlu. a budu to muset přehazovat když tam budu dávat PIC programátor.:D
Ale jo máš pravdu. Až my moje nebude stačit tak půjdu do TI.
Game port taky časem využiju až si postavím nějakou šílenost.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Visual Basic — založil curro70

Small Basic — založil Daniel

Prelozenie z Basic do C++ — založil ondrej

QB(quik basic) — založil zbleb

Visual basic — založil Saint

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý