Zistenie existencie suboru – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zistenie existencie suboru – PHP – Fórum – Programujte.comZistenie existencie suboru – PHP – Fórum – Programujte.com

 

marioff0
Expert
27. 8. 2008   #1
-
0
-

chcem sa niekoho opytat ci niekto uz riesil taketo nieco:

mam priamu adresu nejakeho videa z videohostov (napr. youtube http://www.youtube.com/v/c2Eye5uPBdY&hl=en&fs=1, metacafe http://www.metacafe.com/fplayer/389976/bardejov_slovakia_break_dance.swf....).

potreboval by som ju skontrolovat ci je naozaj funkcna a ci je "Content-Type" Flash subor , teda asi application/x-shockwave-flash.

Skusal som to pomocou funkcie get_headers(), ktora vrati pole, v ktorom je ale tento udaj pomaly na kazdom hostingu inde. Newiete nahodou o niecom spolahlivejsom??... staci ked ma len kopnete :smile3:

PS: diki za predchadzajuce zmazanie :smile20:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
27. 8. 2008   #2
-
0
-

To marioff : Netuším, co ti vadí na pomalosti. Pokud se ti skrypt přeruší příliš brzo, v PHP existuje funkce na zvětšení maximální doby probíhání scriptu (bohužel si nepamatuji název této funkce, ovšem dá se jistě najít v časových funkcích).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.141.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
27. 8. 2008   #3
-
0
-

Dodatek: Nikdo ti tu jistě nesmazal tvoje téma, možná se ti jen neodeslal příspěvek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.141.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
marioff0
Expert
27. 8. 2008   #4
-
0
-

To survik1 : muhehe,, sme sa nerozumeli, v texte nemyslim ze je ta funkcia pomala :smile6: , ale ze vysledne pole funkcie get_headers je pomaly (preklad: cize nieco v zmysle slova skoro) na kazdom servery iné... ale v poho newa... :smile1: , cize newiem ako mam v z toho pola zistit ci ja jedna o flash subor....

urcite poslal... ale zabudol som nadpis...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
KIIV
~ Anonymní uživatel
8632 příspěvků
27. 8. 2008   #5
-
0
-

foreach ( $pole  as $radek ) {


if ( eregi("/^content-type: (.*)$/", $radek, $hodnoty ) ) {
if ( $hodnoty[1] == "application/x-shockwave-flash" ) {
echo "asi je to flash... \n";
}
}

}


napriklad...
samo podminka musi byt trochu lepe konstruovana...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
marioff0
Expert
3. 9. 2008   #6
-
0
-

kua ze ma to nenapadlo :smile2:

urobil som len inu podminku a slape to kralovsky... dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý