Problém s MS Otlook Epxress – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s MS Otlook Epxress – Offtopic – Fórum – Programujte.comProblém s MS Otlook Epxress – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
27. 8. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, mám odvčerejška problém s Otlook Express. Když ho zapnu a chce asi stahovat poštu tak mi to vyhodí chybovou hlášku a program spadne. Nevíte co s tím, jak to spravit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Reklama
Reklama
KIIV
~ Anonymní uživatel
8100 příspěvků
27. 8. 2008   #2
-
0
-

smaz postu a treba to bude lepsi ... nebo nainstaluj thunderbirda... ma mensi tendence spoustet cervy a tak...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
balaam0
Newbie
29. 8. 2008   #3
-
0
-

No taky bych být tebou nainstaloval Thunderbirda (FF totálně nefandím, ale Outlook má větší tendenci házet chybové hlášky). Mě zas outlook blbnul, když jsem email chtěl odeslat (nastavené jsem to měl 100% správně, když stejné nastavení jsem použil na TB a funguje mi tam všechno). Každopádně by mělo jít odinstalovat a nainstalovat ten outlook. Sice nevím, přes jaký program, ale google určitě pomůže a reinstall by podle mě taky pomohl :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.241.–
Tocimanko0
Grafoman
29. 8. 2008   #4
-
0
-

To JMM: Mám taký pocit, že si to riešil v redakčnej časti, nie?


EDIT: Sorry, neuvedomil som si, že tvoj príspevok v tomto topicu je dva dni starý :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.81.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Problém v C — založil Robin

Problém v C++ — založil Anonim

Problem — založil roonill

Problém s i++ — založil Chazz

Problém s FF — založil Janina

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý