Uložení nastveni do souboru – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Uložení nastveni do souboru – .NET – Fórum – Programujte.comUložení nastveni do souboru – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Judegar
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
28. 8. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den . Potřebuji ve svém programu ukládat nastaveni jednotlivých komponent, např.barvu pozadí formuláře, a po znovuotevření programu, aby se toto nastaveni nahrálo. Můžete poradit. Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.88.–
Reklama
Reklama
Master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
28. 8. 2008   #2
-
0
-

Nejjednodussi zpusob je pouzit nejakou serializaci a deserializaci.Tento proces prevede treba celou tridu do xml nebo nejakeho binarniho formatu.
Zkus se podivat po XmlSerializer nebo BinaryFormatter.

Popripade muzes pouzit klasicky streamwriter/reader a rucne si ovladat,co ukladat a co ne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
velurex0
Stálý člen
28. 8. 2008   #3
-
0
-

Od toho je vestavěný mechanismus Settings. :) viz System.Configuration.ApplicationSettingsBase

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 109 hostů

Podobná vlákna

Ulozeni do souboru — založil lolkohrad

Uložení barvy do souboru — založil dprogr

Uložení dat do souboru — založil neOph

Uložení Canvas do souboru — založil pawlik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý