Nalepenie prvkov... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nalepenie prvkov... – C / C++ – Fórum – Programujte.comNalepenie prvkov... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Laik0
Stálý člen
28. 8. 2008   #1
-
0
-

mám form. a chcem texbox aby sa prilepil ku pravej a dolnej strane formulára...ako?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Reklama
Reklama
Master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
28. 8. 2008   #2
-
0
-

Vetsinou se to resi pres layouty a vypocty pozice a velikosti.Napr zjisteni pozice praveho dolniho rohu,pak velikost textboxu.Vysledna pozice by mohla bejt neco takoveho:



TB_X = (OKNO_X + OKNO_WIDTH) - TB_WIDTH
TB_Y = (OKNO_Y + OKNO_HEIGHT) - TB_HEIGHT


Samozrejme si odchytiti zpravu pro resize okna(je to myslim WM_SIZE).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Laik0
Stálý člen
28. 8. 2008   #3
-
0
-

takže mám urobiť *.cpp a tam to počítať?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
28. 8. 2008   #4
-
0
-

Podle me neni potreba.Predpokladam,ze formulare delas pres designera.Ten si pak nacitas pri spusteni a ovladas ho pres nejakou smycku zprav.Tam si na zpravy WM_CREATE a WM_SIZE zavolas metodu nastavPoziciProTextbox();,ve ktere bude kod pro zjisteni parametru oken a prvku,vypocet a nastaveni pozice.

Tak nejak by to mohlo vypadat v klasickem WinAPI.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 82 hostů

Podobná vlákna

Výmena prvkov — založil Berri

Zobrazenie prvkov z MySql — založil Anonymní uživatel

Priehliadnosť prvkov vo webe... — založil Anonymní uživatel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý