Základní otázky ohledně C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Základní otázky ohledně C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comZákladní otázky ohledně C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Laik0
Stálý člen
28. 8. 2008   #1
-
0
-

keďže som teraz začal s c++ tak by sa mi zišla pomoc...tak...moja prvá otázka:
Pri vytváraní projektu použiť 'Win32 Project' alebo 'Windows Form Application' ?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
28. 8. 2008   #2
-
0
-

V c++ console application

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.104.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
nickJartin0
Návštěvník
28. 8. 2008   #3
-
0
-

Pokud zrovna zacinas, tak nejspis win32 console application.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.253.–
Santas0
Věrný člen
28. 8. 2008   #4
-
0
-

asi zalozim temu C# a ja, PHP a ja, Python a ja, C a ja, C++ a ja II., .NET a ja, atd
najprv si zmen nazov temy

ked sa zacinas ucit, najlepsou volbou asi bude Console Application

EDIT: to az dvaja boli rychlejsi kym som to napisal? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.55.–
http://psandtner.sk/blog
Master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
28. 8. 2008   #5
-
0
-

Pro c++ jednoznacne Win32 Project.Windows Forms jsou pro .NET jazyky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
29. 8. 2008   #6
-
0
-

To Master : Jde o to, že Win32 Project je RAD (Rapid Application Developing, jako třeba Delphi, prostě klikneš na button a umístíš ho na form a pak k němu připíšeš nějakej kód) a win32 console application je prostě aplikace v konsoli, to kde jsme se my všichni učili nejprve programovat, to kde využiješ cin >> a; a cin.get();, takže asi přesně to, co potřebuješ pro začátek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
29. 8. 2008   #7
-
0
-

Souhlasim,ale pro consolovy projekt lze zvolit i ten win32 a pak mu nastavit console application.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
czbero0
Stálý člen
29. 8. 2008   #8
-
0
-

Začni s Empty projectem.
BTW opravdu VÝSTIŽNÝ název threadu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
Laik0
Stálý člen
29. 8. 2008   #9
-
0
-

Santas napsal:
asi zalozim temu C# a ja, PHP a ja, Python a ja, C a ja, C++ a ja II., .NET a ja, atd
najprv si zmen nazov temy

ked sa zacinas ucit, najlepsou volbou asi bude Console Application

EDIT: to az dvaja boli rychlejsi kym som to napisal? :D



Sranda je v tom že to zmeniť nemôžem...ok...
To czerbo: keď mi nič nenapadlo tak čo som mal dať?...:P

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.227.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Standalf0
Duch
29. 8. 2008   #10
-
0
-

No podle me jsi se mel nejdriv podivat do C++ tutorialu nebo do knizky.

Ale jinak napr. "typ C++ projektu"
Nenech se zastrasit, protoze vetsina lidi te takhle odbije, misto aby ti poradili.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.59.–
Smějte se a svět se bude smát s Vámi, plakejte a budete plakat sám.
mephi0
Expert
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Laik0
Stálý člen
30. 8. 2008   #12
-
0
-

Standalf napsal:
No podle me jsi se mel nejdriv podivat do C++ tutorialu nebo do knizky.

Ale jinak napr. "typ C++ projektu"
Nenech se zastrasit, protoze vetsina lidi te takhle odbije, misto aby ti poradili.


Kniha nie....kúpiš si ju a o pár rokov bude už o ničom...lebo víjdu nové knihy...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
czbero0
Stálý člen
30. 8. 2008   #13
-
0
-

Bez knižky se nikam nehneš.... Z tutoriálů se nenaucis programovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
Laik0
Stálý člen
30. 8. 2008   #14
-
0
-

a čo seriál ? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
mephi0
Expert
30. 8. 2008   #15
-
0
-

To Laik : Toho sa drž ! nech je menej konkurencie :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
30. 8. 2008   #16
-
0
-

Laik napsal:

Standalf napsal:
No podle me jsi se mel nejdriv podivat do C++ tutorialu nebo do knizky.

Ale jinak napr. "typ C++ projektu"
Nenech se zastrasit, protoze vetsina lidi te takhle odbije, misto aby ti poradili.


Kniha nie....kúpiš si ju a o pár rokov bude už o ničom...lebo víjdu nové knihy...


To si nemyslím. Leda že by vycházely nové standarty jazyka, což se jen tak běžně "jednou za pár let" nestává.
Z mé vlastní zkušenosti doporučuji například Mistrovství v C++. Velmi, velmi podařená kniha.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Laik0
Stálý člen
30. 8. 2008   #17
-
0
-

aha...mno oki...skusiím pozháňať...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
pajk0
Duch
1. 9. 2008   #18
-
0
-

Jop, Mistrovstvi v C++ taky doporucu. I kdyz hodne lidi nadava, ze je tam vsechno az moc dopodrobna vysvetlene. Ale to mi vetsinou vyhovuje a dovis se veci o kterych nevi ani lecktery autor tutorialu na webu:).

Da se sehnat naskenovana (napr. na knihykestazeni.cz), ale doporucuju do toho tu tisicovku investovat, pokud se chces opravdu venovat programovani v C++.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.20.–
Earl Cash0
Věrný člen
1. 9. 2008   #19
-
0
-

podle me, je lepsi si prvni nastudovat informace z internetu, coz je v podstate zadarmo (nepocitam-li poplatky za pripojeni) a az potom uvazovat nad knizkou....nevim sice kolik za *Mistrovstvi v C++* chteji, ale i tak by mi bylo lito tech nekolika stovek korun...

zacal bych napriklad zde na programujte s kurzem C++...ale stejne vim, ze si mou radu nikdo nevezme k srdci, tak proc to tu vlastne pisu... :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Laik0
Stálý člen
1. 9. 2008   #20
-
0
-

To Earl Cash : ako vieš?...možno áno ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.241.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Earl Cash0
Věrný člen
1. 9. 2008   #21
-
0
-

To Laik : protoze takto neradim prvne :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Laik0
Stálý člen
1. 9. 2008   #22
-
0
-

aha...a možno hej...čo keď ja...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.241.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
czbero0
Stálý člen
1. 9. 2008   #23
-
0
-

A pokud máš omezené finanční zdroje, tak se můžeš podívat na aukro. Zrovna jsem tam viděl Mistrovství v C++ za čtyři stovky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
Laik0
Stálý člen
2. 9. 2008   #24
-
0
-

hmm...ja sa najviac bojím toho že mi ta knižka vôbec nedôjde...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.236.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Laik0
Stálý člen
2. 9. 2008   #25
-
0
-

Skúšam C++ podľa vaších príkladov na tomto servery ale vždy jak stačím enter mi to všetko vypíše a ihneď sa to vypne...ako to urobiťaby mi to vypísalo výsledok a aby sa mi to nevyplo?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.236.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
dannyk0
Věrný člen
2. 9. 2008   #26
-
0
-

Pred return 0; napis 2x cin.get();Nebo by melo jit pouzit myslim i system("pause");

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
bukaj0
Věrný člen
2. 9. 2008   #27
-
0
-

Laik
ako to urobiťaby mi to vypísalo výsledok a aby sa mi to nevyplo?...
Když píšeš konzolové aplikace, pouštěj je normálně z konzoly (příkazového řádku), ne poklepáním, či podobně ;o)

dannyk
Pred return 0; napis 2x cin.get();Nebo by melo jit pouzit myslim i system("pause");
Ale fuj!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
dannyk0
Věrný člen
2. 9. 2008   #28
-
0
-

2 bukaj: Tohle je zaklad,tak porad neco jinyho :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
3. 9. 2008   #29
-
0
-

to Laik: ak mozem poradit mne velmi pomoli clanky "C++ Pod Lupou" povodne z casopisu PCRevue.daj si do googlu a najdes isto nieco v pdf. Je tam pekne dopodrobna rozobrate v prvej casti klasicke C-cko a v druhej OOP.
PS:Mozno to nieje pre uplnych zaciatocnikov ale casom sa ti to bude isto hodit :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.217.–
style11
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
5. 9. 2008   #30
-
0
-

Laik napsal:
Skúšam C++ podľa vaších príkladov na tomto servery ale vždy jak stačím enter mi to všetko vypíše a ihneď sa to vypne...ako to urobiť aby mi to vypísalo výsledok a aby sa mi to nevyplo?...



ja tiež som úplná laička. Prečo mi to len na chvíľku ukazuje výsledok? Čo som robila zle?

(mám 38, takže ide mi to pomaly... dá sa to naučiť aj v tomto veku?)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.168.229.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
5. 9. 2008   #31
-
0
-

To style11 : musis si to spustit v prikazove radce... tam kdyz se vypne program tak je to dal videt...
pripadne v horsim pripade muzes hodit pred return 0; neco jako system("pause") ; nebo podobne

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
5. 9. 2008   #32
-
0
-

To style11 : krom toho delas jako bys byl starej dedek :D kdyz se chce tak se da naucit cokoliv... ikdyz treba pomaleji .. dulezite je snazit se pochopit co kterej prikaz dela... ne jen slepe kopirovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
5. 9. 2008   #33
-
0
-

To KIIV :
Vďaka vĎAKA, už to funguje.
:)))
Inak totálne nikto mi s tým nepomôže. Takže som dotoho pustila sama, iste budem mať ďalšie otázky. Prosím trpezlivosť, ak budú hlúpe.... PUSA...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.168.229.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý