Když jsem dneskabrouzdal po netu, narazil jsem v jednom banneru na toto http://www.topshop.cz/mp4_new_shape-66713-p.html?med=bn&typ=bcpc&cmod=prod&orig=mcn&brd=ts&ctn=cz&vir=no&referrer=atlas_ppc250x250_mp4a&src=atlas_ppc250x250_mp4a...přijde mi od toho výrobce dost trapný kopírovat cizí výrobek, i když pavdaje, že v Číně to dělaj skoro všici...něco okoknou a už vyráběj...
Fórum › Offtopic
Kopie iPodu
Vždyť je to úplně jedno :). Jestli nejsi nějakým vysoce postaveným zástupcem firmy Apple, tak nevím, proč tě to trápí :). Někdo, kdo nemá 4 tisíce na originál si koupí za litr tuhle kopii s tím, že mu to nemusí fungovat tak, jako originál. Já sám sem si koupil originál iPod shuffle, ale tyhle padělky mě nijak nevzrušujou :). Pokud by se k nám dostaly levné macbooky, pak bych o jednom dokonce uvažoval :)
To pawlik : iPody jsou v Americe za hubičku:-) Jenom na evropském trhu jsou Apple produkty tak strašně drahé.
To Chrasty : Přesně tak, být v Americe, možná bych' o něčem od Applu uvažoval, nicméně, pokud se tady iPhone prodává za víc jak třeba HTC Kaiser (a i přesto to tady lidi kupujou), tak nemáme o čem diskutovat :-)
To Chrasty : V Americe je všechno od Applu za hubičku ;)
To balaam : Já neříkám, že mě to trápí, jen se mi to nelíbí. Pokud myslíš levnými MacBooky jejich imitace, tak to bych si rozhodně nekoupil, prože by v nich asi jen tak nebyl Macintosh. Jinak třeba na eBay se daj koupit MacBooky za rozumný ceny i s dopravou (poštovným) :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kopie objektu — založil Redby
Ilegalne kopie softu — založil ttt
AT89C2051-kopie programu — založil Pavel-H
Mělká X hluboká kopie — založil Anonym
Kopie posledního listu + datum — založil urbi92