Nahrání MS SQL databáze na server – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nahrání MS SQL databáze na server – MySQL – Fórum – Programujte.comNahrání MS SQL databáze na server – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
juiCZe0
Návštěvník
29. 8. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den,

Na localhostu mám projekt s databází. Hostuju na hostingsolutions, nahrál jsem tam .mdf a .mds a chtěl to nějak "asociovat k serveru", ale to nejde a jejich člověk musel databázi vytvořit sám, což mi příjde stupidní a vtipné. Rozchodil jsem spojení k SQL serveru přes MS SQL Server managment studio express (k té vytvořené prázdné databázi), vygeneroval jsem si z mé db na localhostu query na vytvoření struktury databáze (tabulky, relace .. mimochodem pod jaké slovo se tohle shrnuje ?), a teď chci tu db naplnit, ale nenapadá mně jak, myslel jsem že naplnění by mohlo být taky generovatelné přes query.
Jinak hostingsolutions mají ASP.net enterprise manager, ale pochybuju že ten nějak pomůže.

//V plesku jsem udělal předtím databázového uživatele, nešly by použít jeho login údaje v connection stringu ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.103.–
Reklama
Reklama
KIIV
~ Anonymní uživatel
8101 příspěvků
29. 8. 2008   #2
-
0
-

:smile6:
mozna by nebylo od veci se porozhlednout po databazi, ktera je aspon trochu pouzivanejsi nez zrovna MS... mysql nebo postgresql se aspon na hostinzich da najit ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
KIIV
~ Anonymní uživatel
8101 příspěvků
29. 8. 2008   #3
-
0
-

btw databaze se pomoci SQL naplnuje prikazem INSERT

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
juiCZe0
Návštěvník
30. 8. 2008   #4
-
0
-

ad 1: Asp.net hosting je zpravidla s MS SQL databází, jsem s ní docela spokojen, ale zaskočily mně bezpečnostní opatření hostingsolutions.cz, kvůli kterým nejde databázi v connectrionstringu attachnout.
ad 2: Potřebuju vytvořit query z naplněné databáze, aby naplnilo stejnou, akorát prázdnou databázi, tvoje rada mi nejspíš stačit nebude ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.103.–
juiCZe0
Návštěvník
31. 8. 2008   #5
-
0
-

Aha, tak dump MS SQL databáze do query se provádí pomocí samostatného programu "Database Publishing Wizard". Vyřešeno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.103.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

MS SQL server — založil Drmota L

SQL server — založil Pebble

C++ & MS SQL server — založil lol

MS SQL SERVER SA HESLO — založil kironet

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý