Příkaz pro restart shriptu – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Příkaz pro restart shriptu – Python – Fórum – Programujte.comPříkaz pro restart shriptu – Python – Fórum – Programujte.com

 

xeonikx0
Návštěvník
30. 8. 2008   #1
-
0
-

Nevítě někdo pomocí, kterého příkazu se skript py restartuje, potřebuju to, aby se skript restartoval než najde správnou variantu, třeba při náhodný generaci čísel, kdy potřebuju, aby se restartoval tak dlouho dokud nenaskočí například číslo 3. díky
icq:190-899-865

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.33.–
KIIV
~ Anonymní uživatel
8632 příspěvků
30. 8. 2008   #2
-
0
-

na co restart? nestaci cyklus?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
xeonikx0
Návštěvník
30. 8. 2008   #3
-
0
-

To KIIV : jako while dokud to neni spravně tak zkoušet ale nemaš někde takový skript nebo na netu zas tak dobrý nejsem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.33.–
czbero0
Stálý člen
30. 8. 2008   #4
-
0
-

Stačí si najít nějaký tutoriál na Python, třeba tady, na Programujte.com.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
KIIV
~ Anonymní uživatel
8632 příspěvků
30. 8. 2008   #5
-
0
-

no v py nedelam... kouknu na manual ... ale urcite to bude neco jako prikaz continue
kdyz ho zavolas v cylku (at uz while nebo for) tak se pokracuje bezprostredne dalsim kolem cyklu... nic za tim prikazem se uz dale neprovede... a pokud chces cyklus ukoncit tak se pouziva break

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
xeonikx0
Návštěvník
30. 8. 2008   #6
-
0
-

To KIIV : jo ale ten restart by byl pro mě jednodušší, ale jestli se nikdo neozve budu zkoušet while

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.33.–
KIIV
~ Anonymní uživatel
8632 příspěvků
30. 8. 2008   #7
-
0
-

a jak ho jako chces restartovat? jediny co me napada ze by si spustil pomoci forku novej proces tj ten script a starej skoncil...
ale nemusim doufam rikat ze by to bylo opravdu zajimavy a to i pro OS :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
xeonikx0
Návštěvník
30. 8. 2008   #8
-
0
-

To KIIV : v blenderu je jednoduše už nastavená funkce restart prostě hraješ hru daš enter, který je nastavený na restartovani a jsi na začatku do skriptu jsem to našel jako UseRestart ale nepovedlo se mi ji vložit do skriptu jinak bych to udělal přes blender

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.33.–
KIIV
~ Anonymní uživatel
8632 příspěvků
30. 8. 2008   #9
-
0
-

jenze hadej pres co to asi bude delany... nehledne na to ze takovydle navyky sou teda docela ... ehm jak to nazvat slusne...
proste to udelej cyklem ... podivej se jak funguje... jak se spusti... jak ukonci... jak funguje to continue a break...

btw jak asi myslis ze to bude delany v tom blenderu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
xeonikx0
Návštěvník
30. 8. 2008   #10
-
0
-

vy si myslíte, že takový kod neexistuje?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.33.–
KIIV
~ Anonymní uživatel
8632 příspěvků
30. 8. 2008   #11
-
0
-

k cemu by byl? v assembleru je reset to ze se vratis na zacatek programu... proste skok... nijak jinak se to ani udelat neda
to samy u kompu... reset proste zacne pekne od zacatku inincializaci pocitace... post, bios, mgr, bootloader, system a mas vyresetovano...

ale ty nepotrebujes az tak komplexni reset.. staci kdyz udelas cyklus., nevim jak v py ale v C je treba format:
do {


} while ( .. ) ;

ten se provede urcite nejmene jednou ... takze kdyz hodis na konec do podminky 0 a na resetovani pouzijes 1 ....
nebo klidne to continue

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
pawlik0
Grafoman
30. 8. 2008   #12
-
0
-

To xeonikx : OMG!

while 1:

stop = 1
print 'Chces Spustit program znova? zadej pismeno a a potvrd. ',
x = raw_input()
if(x is 'a'):
stop = 0

if stop is 1:
break

proste když proměnná stop = 1, program se ukončí. V opačném případě pojede znova.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
czbero0
Stálý člen
30. 8. 2008   #13
-
0
-

To pawlik : a co:

while true: //nebo 1... nevim jestli jsou v pythonu tyhle hodnoty

// nejaky kod....
print 'Znova? (y/n)'
if(raw_input() is 'y')
break

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
pawlik0
Grafoman
30. 8. 2008   #14
-
0
-

To czbero : udelali jsme skoro to samy. jenze u me to proste skonci jestli stop = 1, takze se do toho da lepe zakomponovat jakykoli program. Ty uz mas proste stabilni reseni.

Taky je otazka, jestli to defaultne ma pokracovat nebo ne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
xeonikx0
Návštěvník
30. 8. 2008   #15
-
0
-

try:
print server.pass_(seznam[random.randint(0,3)]
except:
os.startfile("www.programujte.com")


-takhle nějak bych to potřeboval, mam seznam třech slov, kdy jedno je pravý heslo pokud try: nahoda nevygeneruje 0 prvni slovo ze seznamu tak otevři například www.seznam.cz ale misto otevři seznam.cz chci restartuj a proved generaci nahodnych cisel znovu dokud nebude 0 což je první slovo ze seznamu, které je platné

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.33.–
czbero0
Stálý člen
30. 8. 2008   #16
-
0
-

Tak to snad jedině pomocí rekurze...

def funkce()

try:
//kód
exception:
funkce()

Ale myslím si, že je to zbytečné a cyklus je lepší řešení.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
xeonikx0
Návštěvník
30. 8. 2008   #17
-
0
-

eh asi brzo pišu že jsem začatečnik

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.33.–
pawlik0
Grafoman
30. 8. 2008   #18
-
0
-

To xeonikx : upřímně. nevím co dělá server.pass_. Ale jestli to chceš...



# nejka generace...?
try:
print server.pass_(seznam[random.randint(0,3)]
except:
ZNOVA

tak nejak


#'restartem' se to dostane sem.
while 1:
# nejka generace...?
try:
print server.pass_(seznam[random.randint(0,3)]
break;
except:
None

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
czbero0
Stálý člen
30. 8. 2008   #19
-
0
-

To pawlik : To tam potom nemusí žádné try-catch dávat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
pawlik0
Grafoman
30. 8. 2008   #20
-
0
-

To czbero : Pokud vím, musí. Jinak by se mu to hned ukončilo a navíc by to psalo chybové hlášky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
czbero0
Stálý člen
30. 8. 2008   #21
-
0
-

To pawlik : ale dyť on se snaží nahradit cyklus pomocí try-catch. Nechápu co mu na while tak vadí...

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý