Prispôsobenie web rozlišeniu PC – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prispôsobenie web rozlišeniu PC – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comPrispôsobenie web rozlišeniu PC – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zonda0
Stálý člen
30. 8. 2008   #1
-
0
-

Neviete ako by som mal nastavyť stránku aby sa stále zobrazovala tak isto ???
Niekde som čítal že cez % .Ale neviem ako .Dajde neaký dobrý a ľahko pochopyteľný návod prosím :P.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Reklama
Reklama
pawlik0
Grafoman
30. 8. 2008   #2
-
0
-

To zonda :



.Head{
width: 90%;
/* ... */
}

?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
zonda0
Stálý člen
31. 8. 2008   #3
-
0
-

chcem prispôsobyť toto :

<body leftmargin="0" topmargin="0" >

<table width="100%" height="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center">
<tr>
<td width="45.3%" ><embed src="pozadie1.swf" width="100%" /></td> // tu my v týchto flashoch robý to že ak nedám
<td width="54.6%" ><embed src="pozadieonas.swf" width="100%" /></td> // height tak my to zobrazý úplne maličké
</tr> // nevieš prečo ?A ak zadám height tak mi to
<tr> // zobrazí dobre na výšku ale na šírku mi tam
<td colspan="2"> // urobý v strede tých flashov taký biely pásik
<table background="dolne.jpg" width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> // nevieš prečo ??
<tr>
<td>
<div> </div>
<div align="center"><marquee behavior="scroll" direction="left" width="100%" align="center">
<font color="#FF0000" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="+2">
<?php
include 'akcia.txt' ;
?>
</font>
</marquee>
</div>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</body>


ZA radu Ďakujem :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.132.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
zonda0
Stálý člen
31. 8. 2008   #4
-
0
-

keby si nevedel náť ten text :) (ked som to písal do odpovedi vyzeralo to byť pod sebou :( )

tu my v týchto flashoch robý to že ak nedám  

height tak my to zobrazý úplne maličké
nevieš prečo ?A ak zadám height tak mi to
zobrazí dobre na výšku ale na šírku mi tam
urobý v strede tých flashov taký biely pásik
nevieš prečo ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.132.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
czbero0
Stálý člen
31. 8. 2008   #5
-
0
-

Pockat... chces pevnou sirku nebo relativni sirku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
zonda0
Stálý člen
31. 8. 2008   #6
-
0
-

relativni aby sa ti stránka ukázala stále rovnako aj ked máš iné rozlkíšenie :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.132.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
zonda0
Stálý člen
31. 8. 2008   #7
-
0
-

lebo ak nastavým všetko na pevnú tak to ide v poho ale iba na rozlišení 1024x768
Ale ak máš vetčie rozlišenie tak sa ti to zobrazí veľmi malé .
Preto to chcem na relatívne

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.132.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
czbero0
Stálý člen
31. 8. 2008   #8
-
0
-

Pletes si pojmy... Kdyz chces aby to vsude vypadalo stejne, tak to musi byt vsude stejne velike... A co ti vadi na pevne sirce? Je i tady, na programujte.com.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
zonda0
Stálý člen
1. 9. 2008   #9
-
0
-

no asi jedine tak :( .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.132.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
m->29+6
Super člen
7. 11. 2009   #10
-
0
-

[OT]No neviem ako vám ostatným, ale ten naťahovací text s horizontálnou lištou dole by som nenazval pevná šírka :smile5: [/OT]

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.208.–
w3m0
Grafoman
7. 11. 2009   #11
-
0
-

Není zvláštní psát OT do rok starého příspěvku? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
m->29+6
Super člen
7. 11. 2009   #12
-
0
-

Ďalšia zvláštnosť čo je tu pravidelnosťou - nové príspevky navrchu. Sorry, na dátumy moc nepozerám :smile11:

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.208.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý