Zapis do registru v c – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zapis do registru v c – C / C++ – Fórum – Programujte.comZapis do registru v c – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
30. 8. 2008   #1
-
0
-

Potreboval bych z programu (v C) vytvorit v registru [HKEY_CURRENT_USER\Console] retezcovou hodnotu "pokus", ktera bude obsahovat "text". Asi takhle.

[HKEY_CURRENT_USER\Console]

"pokus"="text"

Nasel jsem akorat ukazky kodu pro C++ a C#. Pro C nic. Poradte prosim nekdo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.89.144.–
Master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
30. 8. 2008   #2
-
0
-

Pro tohle se musi pozit WinAPI a konkretne Reg* funkce.

Tady mas maly priklad.Podle nej by sis mel byt schopny zjistit dalsi info.



http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms838625.aspx

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Laik0
Stálý člen
30. 8. 2008   #3
-
0
-

len by ma zaujímalo jak urobiť prehliadač aby zobraz VŠETKY zložky aj s registrami?...máte nejaký kus kódu ktorý to umožňuje?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Phoenix0
Super člen
30. 8. 2008   #4
-
0
-

prohlížeč registrů? proč něco programovat, když máme regedit :smile3:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.88.–
Laik0
Stálý člen
30. 8. 2008   #5
-
0
-

jo vim...ale ja se na to chci aj mrknout...chcem sa v tom šprtať...a ináč pracujem na jednom projekte...so i need it...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
30. 8. 2008   #6
-
0
-

Prohlizec neni tezky.Jednoduse si udelas nejaky gui okno s komponentou pro stromove zobrazeni.

Pak si pomoci techto api funkci rekurzivne prochazis cele registry a vysledky vypisujes.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Laik0
Stálý člen
30. 8. 2008   #7
-
0
-

hmm...a čo je ťažké?....ok...posnažím sa...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
31. 8. 2008   #8
-
0
-

To Master :
Ten odkaz jsem taky nasel, ale pise se tam Using the Registry in a C++ Application. Ja to potrebuju v C. Myslis ze to bude stejny?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.89.144.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
31. 8. 2008   #9
-
0
-

To Anonymní uživatel : WinAPI funkce jsou stejny, vypreparovat si to z jejich objektoveho kodu dokazes, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.138.–
Master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
31. 8. 2008   #10
-
0
-

Tak nejak.Je to proste WinAPI a to je nezavisle na objektech.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Zápis do registru — založil Kenvelo

Zápis do registru — založil Míra

Edit Registru — založil Odin

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý