Stop programu pokud try: platí – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Stop programu pokud try: platí – Python – Fórum – Programujte.comStop programu pokud try: platí – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
xeonikx0
Návštěvník
1. 9. 2008   #1
-
0
-

try:
print server.pass_(own.prop)
except:
GL.addActiveActuator(restart,1)

jak udělam aby když try: funguje(najde se správně heslo) tak se koloběh zastaví asi přes while, jsem zkoušel na další řádku print server.pass dat break jako konec ale to nejde

try:
print server.pass_(own.prop)
break
except:
GL.addActiveActuator(restart,1)

to v except znamená v blenderu, restart programu takže to hleda spravne heslo dokud se nanajde, akorat když jo tak to pokračuje dal, zase se to restartovává?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.33.–
Reklama
Reklama
Spectator0
Věrný člen
1. 9. 2008   #2
-
0
-

Nějak tomu nerozumim:

try:
pokud fachma provede se toto a po provedeni preskoci except
except:
provede se pokud se vtry vyskytne chyba

pokud GL.addActiveActuator(restart,1) dela t, ze zavola znovu funkci ve ktere se nachazi, tak to jde znovu do toho odchyceni vyjimky. V tom pripade nechapu problem. Pokud try vyjde, tak uz se nerestartuje, protoze nevleze do except.
Asi to nechapu, nebo mas chybu jinde

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
. . .
xeonikx0
Návštěvník
1. 9. 2008   #3
-
0
-

GL.addActiveActuator(restart,1) znamená restart programu, a to dělá i když je try platné prostě to jede dál.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.33.–
gogulux0
Newbie
1. 9. 2008   #4
-
0
-

To xeonikx :

try:

print server.pass_(own.prop)
except:
GL.addActiveActuator(restart,1)

Tohle jsi spoustel, nebo jsi to mel spravne odsazene ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.163.–
Spectator0
Věrný člen
1. 9. 2008   #5
-
0
-

To xeonikx : Mam pocit, ze v tom bude jiny hacek. To by potom odchytávání vyjímek ztrácelo smysl,kdyby se tak jako tak provedl příkaz ve větvi except.

To gogulux : To odsazení jsem neomentoval, protože jsem doufal, že je to jen špatně napsané

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
. . .
xeonikx0
Návštěvník
1. 9. 2008   #6
-
0
-

už jsem to vyřešil jinym zpusobem, ale horší že mi konzole blenderu napišu po par minutach "Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program: c: cesta k exe souboru blenderu
abnormal program termination



asi budu muset program zjednodušit jestli neexistuje jiny způsob, mam procesor 3ghz ramku 2.5 gb ram a grafiku 512 nejsem v tom znalec...

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.33.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Plati, ze ... ? — založil Kuba-$

Stop Uwe Boll now! — založil CommanderZ

Zvuk, loop, play, stop — založil Noneus

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý