Js replace – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Js replace – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJs replace – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
netman920
Super člen
2. 9. 2008   #1
-
0
-

prosim vas existuje v js nejaka funkcia ktora
mi prepise podla pola jeden string za druhý ako je to napr v php??
skumal som replace ale nejako sa mi to nedarilo
napr:



$a = array('a','b');
$b = array('x','y');
echo strreplace('abc',$a,$b); // malo by vratit yxc



Ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.226.–
Reklama
Reklama
netman
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
3. 9. 2008   #2
-
0
-

nikto nevie?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.31.–
KIIV
~ Anonymní uživatel
8100 příspěvků
3. 9. 2008   #3
-
0
-

strejda google hodil neco takoveho:

<script type="text/javascript">

var visitorName = "Chuck";
var myOldString = "Hello username! I hope you enjoy your stay username.";
var myNewString = myOldString.replace("username", visitorName);

document.write("Old string = " + myOldString);
document.write("New string = " + myNewString);

</script>


pripadne s regularnim vyrazem:
<script type="text/javascript">

var visitorName = "Chuck";
var myOldString = "Hello username! I hope you enjoy your stay username.";
var myNewString = myOldString.replace(/username/, visitorName);

document.write("Old string = " + myOldString);
document.write("New string = " + myNewString);

</script>

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
KIIV
~ Anonymní uživatel
8100 příspěvků
3. 9. 2008   #4
-
0
-

a pokud chces podle pole... tak uz budes muset to pole pekne projit a hledat kazdy z tech vyrazu zvlast
nic slozityho

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
netman920
Super člen
3. 9. 2008   #5
-
0
-

To KIIV :
ako ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.226.–
netman920
Super člen
3. 9. 2008   #6
-
0
-

To KIIV :
ako to myslis napr pomocou for alebo ako?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.226.–
KIIV
~ Anonymní uživatel
8100 příspěvků
3. 9. 2008   #7
-
0
-

samo ze pomoci nejakeho cyklu... bud while nebo for kdyz zjistis pocet polozek... jo ale jeste to ma jeden zadrhel... jen v tom regexpu jde pouzit aby to nahradilo vsechny vyskyty... /neco/g jinak to najde jen jeden

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
netman920
Super člen
4. 9. 2008   #8
-
0
-

ok uz tomu rozumiem dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.226.–
Prog.0
Věrný člen
5. 9. 2008   #9
-
0
-

http://kevin.vanzonneveld.net/techblog/article/javascript_equivalent_for_phps_str_replace/

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.186.–
Prog.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

C++, PCRE a replace — založil Heart Breaker

C++ string replace — založil Maxiterit

String replace — založil Dagi

Preg-replace apostrofy — založil tribalcz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý