Porovnani poli – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Porovnani poli – C / C++ – Fórum – Programujte.comPorovnani poli – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
LJ
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
4. 9. 2008   #1
-
0
-

Nemohl by mi nekdo pomoct, pls?

mam pole1[10000]

pole1 má hodnotu "help"
a pole2[10000]

do pole2 si načtu řetězec z klávesnice

if(pole1 == pole2)neco
else neco jineho

toto porovnani mi nefunguje, prestoze vsechny jednotlive znaky jsou shodne...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.87.–
Reklama
Reklama
KIIV
~ Anonymní uživatel
8102 příspěvků
4. 9. 2008   #2
-
0
-

pokud je to pole znaku a mas tam tedy
char pole[10000] = "help";
a druhy nactes nejakym scanf nebo podobne tak hledas funkci strcmp vice info je na google ale tusim ze predas dva retezce a vrati to 0 kdyz sou stejne

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
yaqwsx+9
Posthunter
4. 9. 2008   #3
-
0
-

Dopručuju se vykašlat na char a zkusit string, tam ti to fungovat bude...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.92.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
KIIV+42
God of flame
4. 9. 2008   #4
-
0
-

To yaqwsx : otazkou je jestli pouziva C++

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
yaqwsx+9
Posthunter
4. 9. 2008   #5
-
0
-

To KIIV : Já bych dnes už prakticky C vyloučil ze hry, teda až na speciální případy, ale vypadá na začátečníka, tak by s C++ neměl být problém...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.92.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
KIIV+42
God of flame
4. 9. 2008   #6
-
0
-

To yaqwsx : tak ja si neumim treba predstavit ze bych programoval AVR v C++....
jinak taky radsi vyuzivam vyhod STL u C++ kdyz uz neco delam... a nebo kdyz to neni kriticky tak perl nebo php script...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
yaqwsx+9
Posthunter
4. 9. 2008   #7
-
0
-

To KIIV : Však jsem napsal "až na speciální případy"...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.92.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
darthdeus0
Stálý člen
4. 9. 2008   #8
-
0
-

To yaqwsx : Speciální případy = ovladače, jádro systému, milion dalších věcí? :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.184.–
(1..100).inject(&:+) komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí :P
yaqwsx+9
Posthunter
4. 9. 2008   #9
-
0
-

To darthdeus : Ano, přesně tak :smile3:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.92.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
LJ
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
5. 9. 2008   #10
-
0
-

samozřejmě v C++...
Jde o to, že nevím jak načíst string....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.87.–
KIIV+42
God of flame
5. 9. 2008   #11
-
0
-

To LJ : tam se pouziva taky jinej vstup a vystup...

#include <cstdlib>

#include <iostream>
#include <string>

using namespace std;

int main(int argc, char *argv[])
{
string test;
cin >> test; // cin misto scanf("%s",char *)
cout << "napsan text: " << test << endl; // cout misto printf("napsan text: %s\n", char *)

if ( test == "help" ) // jeste uprava na detekci help... :D ale nebude to brat s velkejma pismenama
cout << "uzivatel chce " << test << endl;



system("PAUSE"); /* je tu jen pro win aby kdyz se spusti poklepanim hned nezmizelo ...
spusti se pause.exe (viz prikazova radka) */
return EXIT_SUCCESS;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Johanka z Jarku
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
5. 9. 2008   #12
-
0
-

To KIIV :

Medzi C++ a C neni tak rapidny rozdiel, a neviem kto by pri programovan uC pouzival String..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.69.–
KIIV+42
God of flame
5. 9. 2008   #13
-
0
-

To Johanka z Jarku : to ja taky nevim kdo by ho mohl pouzivat... klasicky retezce sou klasicky retezce

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
LJ
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
6. 9. 2008   #14
-
0
-

diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.191.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 144 hostů

Podobná vlákna

Porovnání polí — založil Paja2

Porovnani dvou poli — založil lol

Největší v poli polí — založil Noneus

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý