Http_parse_cookie() a http_build_cookie() – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Http_parse_cookie() a http_build_cookie() – PHP – Fórum – Programujte.comHttp_parse_cookie() a http_build_cookie() – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
5. 9. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den. Mám problémek. Funkce http_parse_cookie generuje objekt ze zadaných dat, funkce http_build_cookie by je pak měla dávat dohromady. V manuálu http_build_cookie uvádějí, že můžeš přijímat pole/objekt, i když v rozporu s definicí funkce, kde je v parametru skutečně jen pole. Jak tedy napasovat výsledek http_parse_cookie (objekt) do http_build_cookie (pole)?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.156.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
5. 9. 2008   #2
-
0
-

a zkusil si ten objekt proste predat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
KIIV+42
God of flame
5. 9. 2008   #3
-
0
-

a nebo pridej proste $...->cookie

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
5. 9. 2008   #4
-
0
-

Nejde a navíc k hodnotám, které nejsou v poli bych přístup neměl. Musí v tom být něco jiného... Neví někdo, jak udělat z objektu pole? Vím, že bych ho mohl vytvořit ručně, ale přednastavené funkce jsou přeci jen bezpečnější :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.156.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
bukaj0
Věrný člen
5. 9. 2008   #5
-
0
-

survik1
jak udělat z objektu pole?
Pokud http_parse_cookie() vrací objekt typu stdClass (což by podle dokumentace měla), tak jsem si jistý, že by mělo fungovat normální přetypování:

$pole = (array) http_parse_cookie(...);

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 35 hostů

Podobná vlákna

IT Administrátor – BYT + PLAT — založil Karin Namyslová

Asynchronní komunikace — založil Jan Knížek

Automatická aktualizace dat — založil Shark

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý