Warcraft III cez hamachi – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Warcraft III cez hamachi – Offtopic – Fórum – Programujte.comWarcraft III cez hamachi – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lolik0
Super člen
6. 9. 2008   #1
-
0
-

uz neviem kde by som na to mohol najst navod tak pisem sem. v hamachi som si vytvoril siet, kamos sa tam pripojil ale kde si chceme zahrat warcraft III frozen throne tak sa nevieme spojit. mame rovnaku verziju 1.17.
keby my s tym mohol niekdo poradit tak diky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
Reklama
Reklama
6. 9. 2008   #2
-
0
-

A) Proc hrajete 1.17? Vzdyt uz je 1.22
B) Zkus ping na jmeno jeho pocitace/jeho IP (da se zjistit v hamachi). BTW, jakou barvu pro tebe ma to jeho kolecko v hamachi (a naopak).

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
lolik0
Super člen
6. 9. 2008   #3
-
0
-

tu je obrazok

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
tom*p0
Stálý člen
6. 9. 2008   #4
-
0
-

U některých her (např. Half-life Deathmatch) je nutné, aby všichni hráči měli stejné první dvě části IP adresy (jako v běžné LAN síti), čehož se dá docílit pomocí nastavení aliasů v hamachi. Tzn. že když ty máš Hamachi adresu 5.253.71.143 a tvůj kamarád adresu 5.21.22.82, tvůj kamarád si u tebe nastaví alias 5.21.71.143 a ty si u něj nastavíš alias třeba 5.253.22.82. Nejsem si jistý, jestli to pomůže, ale můžeš to zkusit, mě to jinak nefunugje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.115.246.–
Don't waste your time, or time will waste you.
lolik0
Super člen
6. 9. 2008   #5
-
0
-

diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
janc10
Návštěvník
6. 9. 2008   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.5.–
mephi0
Expert
7. 9. 2008   #7
-
0
-

-obaja vypnite firewall ;)
-aktualizujte hamachi

viac ma zatial nenapada

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
lolik0
Super člen
7. 9. 2008   #8
-
0
-

ja som si vytvoril subor aliases.txt
a do toho som si napisal:
5.20.163.96 5.253.163.96

a aj kamosovi som poslal ten subor a on tam ma:
5.253.71.141 5.20.71.141

ale stale nic

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
tom*p0
Stálý člen
7. 9. 2008   #9
-
0
-

Nevím přesně, jak to ve Warcraft 3 funguje, ale jeden by měl hru založit a druhý se k němu připojit.

Tak jeden z vás z hru založí a druhý se k němu, nejlépe přímým zadáním jeho hamachi IP adresy (nebo aliasu), připojí. Ve kterém kroku je problém? Píše to nějaké chyby apod.?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.115.246.–
Don't waste your time, or time will waste you.
lolik0
Super člen
8. 9. 2008   #10
-
0
-

vo w3 sa nikde ip nepise. ja mam vsetko spravene aj tie aliasi ale nechce nas to spojit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
tom*p0
Stálý člen
8. 9. 2008   #11
-
0
-

Vygooglil jsem, možná bude fungovat:

Warcraft III often wont use the Hamachi connection by default.

Wc3 determines what IP to use dependent upon the Windows hierarchy for network devices. You need to move Hamachi to the top of this hierarchy in order for Wc3 to use that IP. You must do this on ALL computers that will be playing Wc3.

1. Open Network Connections.
2a. (VISTA) Press ALT to activate the Menu Bar.
2b. Click "Advanced" found in the menu bar.
3. Click Advanced Settigns (Opens the "Advanced Settings" dialog box).
4. In the top box, select "Hamachi".
5. Click the up arrow to the right until hamatchi is at the top.
6. Click "OK"
7. Restart/Start Wc3


Zdroj: http://forums.techguy.org/games/565135-warcraft-3-tft-hamachi-problem.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.115.246.–
Don't waste your time, or time will waste you.
lolik0
Super člen
10. 9. 2008   #12
-
0
-

diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
Peteroz
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
17. 2. 2013   #13
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.72.206.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
17. 2. 2013   #14
-
0
-

#13 Peteroz
po 5 letech ho to asi bude zajímat :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
Preblém s hraním
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
3. 8. 2013   #15
-
0
-

#14 crazy

měl bych dotaz, nemám originálku warcraft 3, ale konečně jsem to sprovoznil jen mám takový menší problém, když si dám kampaň tak mi najede to začáteční video a jak skončí tak jen černá obrazovka a nic víc.. nevíte co stím?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.131.–
satik
~ Anonymní uživatel
120 příspěvků
5. 8. 2013   #16
-
0
-

stahnete si posledni verzi a hrajte pres garenu

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.255.9.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 29 hostů

Podobná vlákna

Warcraft III — založil bbtrash

Warcraft III - port — založil Vojta

Hamachi — založil Filip

Hamachi — založil Johnnny

World of warcraft — založil Samuel Lehotský

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý