Nevi nekdo – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nevi nekdo – CSS – Fórum – Programujte.comNevi nekdo – CSS – Fórum – Programujte.com

 

1. 8. 2006   #1
-
0
-

cus all lidi nevíte někdo jakej tag přidat aby v tomhle zdrojaku byly tabulky u sebe?:
<html>
<STYLE TYPE="text/css">
<!--
BODY, P, TD {
font-family: Verdana;
font-size: 9pt;
color: #000000; text-transform: none; cursor: none
}
A:link, A:visited {
color: #000000;
text-decoration: none; text-transform: none; cursor: none
}
A:hover {
color: #C0C0C0;
text-decoration: bold; text-transform: none; cursor: none; font-weight: bold}
a:special { color:#FFFFFF; cursor:none; }
-->
</style>
<head>
<title>Historie</title>
</head>

<BODY BGCOLOR="#B25604" leftmargin=55 topmargin=60>

<CENTER>
<table width="750px" border="0" cellspacing="6" cellpadding="0">
<tr>

<td width="600px" height="30px" bgcolor="Gray" style="border: 1px solid #000000;" COLSPAN="3">
<CENTER>
<marquee width="900px" height="30px" behavior="scroll" direction="left" scrolldelay="100" bgcolor="Gray"><b>
<font color="black" size="4"><span id="textik" style="position:relative;">
<b>V?t?me V?s na str?nk?ch obce Ond?ejov :-)</b></span>
</font></b></marquee>

</CENTER>
</td>

</tr>
<tr>

<td width="100" height="200" valign="top" bgcolor="Gray" style="border: 1px solid #000000;">
<CENTER>
.:: <B>MENU</B> ::.
</CENTER>
<BR>
<b> <p> <A href="historie.htm">::.Historie</a><BR></p>
<p> <A href="obec ondejov.htm">::.Sou?asnost</a><BR></p>
<p> <A href="obyvatelstvo.htm">::.Obyvatelstvo</a><BR></p>
<p> <A href="SDH.htm">::.SDH</a><BR></p>
<p> <A href="mladi hasici.html">::.Mlad? hasi?i</a><BR></p>
<p> <A href="Akce v obci.html">::.Akce v obci</a><br></p>
<p> <A href="obecni urad.htm">::.Obecn? ??ad</a><br></p>
<p> <A href="Ond?ejov.htm">::.Fotogalerie</a><br></p>
<p> <A href="index.html">::.Dom?</a><br></p></b>
</CENTER>
</td>

<td width="500" height="300" valign="top" bgcolor="Gray" style="border: 1px solid #000000;">
<CENTER>
.:: <B>Hlavni menu</B> ::.
<BR>
©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©
</CENTER>
<BR>
<TABLE width="100%" border=2>
<TBODY>
<TR>
<TD>
<strong> V?e k zobrazen?. :</strong></TD></TR>
<TR>
<TD>
<p><BR>
<center><strong>*** Na?e obec
***</center></strong>
</p>
<img src="fotky/P7110049.JPG">

</FONT></TD></TR></TBODY></TABLE><BR><BR>


</td>

<td width="100" height="200" valign="top" bgcolor="Gray" style="border: 1px solid #000000;">
<CENTER>
<table border=2>
<tr><td bgcolor="#E16001">
<b> Aktualizov?no </b>
</td></tr>
<tr><td bgcolor="">
<b> 14.?ervence </b>
</td></tr>
</table>
<br>
<table border=1>
<tr><td bgcolor="#E16001">
<b> Po??tadlo </b>
</td></tr>
</table>



</CENTER>
</td>

</tr>
<tr>
<span style="position: relative; top: -220px">
<td width="800" height="20" valign="top" bgcolor="Gray" style="border: 1px solid #000000;" COLSPAN="3">
<CENTER>
<b>Design By: ©Slami 2006 </b>
</td>

</tr>
</table></span>
</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Alan0
Věrný člen
1. 8. 2006   #2
-
0
-

Nedělej to přes tabulky, udělej to pomocí CSS layoutu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Václav Žitek0
Návštěvník
2. 8. 2006   #3
-
0
-

Přesně, i když tabulky se taky někdy hoděj! :cigo:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Václav Žitek0
Návštěvník
2. 8. 2006   #4
-
0
-

a co to tam vlastn? chce? ud?lat?Jak jako si predstavujes ty tabulky vedle sebe

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
4. 8. 2006   #5
-
0
-

aby ty tabulky byly u sebe a nebily mezi nima takovy mezery

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Zahraje nekdo? — založil Jan Malý

Umi někdo? — založil kesinka839

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý