Zdravím,
Chtěl bych po zadání adresy www.neco.cz/admin přejít na www.neco.cz/neco/Admin.aspx, ale nedaří se mi najít použitelné řešení, všude se někdo zmiňuje o konfiguraci IIS atd, jde to vyřešit i z mojí strany (klienta hostingu)? Děkuji.
Fórum › .NET
ASP.Net přesměrování
To bukaj : Ne, ze strany klienta hostingu.
Narazil jsem na urlMappings http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms228302.aspx, zapsal do web.config toto:
<urlMappings enabled="true">
<add url="~/administrace" mappedUrl="~/admin/Admin.aspx" />
</urlMappings>
ale bohužel to hází na /administrace 404.
Já bych zkusil použít URL routing, který je součástí .NET 3.5 SP1. Tam si s tím můžeš dělat "co chceš".
To djanosik : Bohužel hosting je pozadu, a to na 2.0
To mephi : Chyba byla na mojí straně, už to funguje. "Mapovat" se můžou pouze soubory, nikoliv adresáře
To velurex : Kdybych chtěl url rewriting pro nějaký systém kde vychází články tak bych to určitě využil, tady šlo o jeden případ ..
díky všem
Čau, hledám nadšence ASP.NET (klidně začátečníka), který by mi pomohl s mým webovým projektem. Hledám někoho, kdo bude rád, že má na čem dělat a na čem se učit a odměna (která bude) pro něj bude nejdříve až na druhém místě. Najde se tu takový?
Moje icq 293334455
Nevím jestli by se z toho profík něco naučil, to možná ne, ale nemám tolik finančních prostředků, abych si mohl dovolit profíka. Každopádně nejedná se o něco, co vidíš na každým rohu a tak věřím, že i pokročilého programátora by to mohlo zajímat. Pisni mi na icq a povím ti o projektu víc, tady o něm mluvit nechci.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
ASP.NET - VB.NET - Přesměrování stránky po provedení události — založil ASP.NET
Debian přesměrování screen do prohlížeče (ASP.NET) — založil Abit
Nový ASP.NET Webhosting a ASP.NET Freehosting — založil ASPIFY.com
Hledáme programátora ASP, ASP.NET, MS SQL - Praha — založil Michaela Vorlová
Asp: presmerovani "statickych" souboru — založil Kulich