Rastový obrázok – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rastový obrázok – Offtopic – Fórum – Programujte.comRastový obrázok – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Grungy0
Super člen
10. 9. 2008   #1
-
0
-

Zdravím chcel by som sa vás spýtať či vôbec existuje 32 bitový rastový obrázok vo formáte bmp, keďže vo všetkých editoroch (Irfanview, skicár) som sa stretol len z farebnou hĺbkou 24 bitov a pokial áno ako alebo v čom sa dá takýto obrázok vytvoriť. Budem vďačný za každú pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.118.–
Prvý náznak hlúposti, je pocit geniality.
Reklama
Reklama
10. 9. 2008   #2
-
0
-

Photoshop to myslim umi. Zkus GIMP, jestli chces byt free.

JInak - opravdu to potrebujes - 32 bit obrazek a BMP k tomu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.164.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
dannyk0
Věrný člen
10. 9. 2008   #3
-
0
-

Mam dojem,ze nejde.Jestli se nepletu,tak posledni 4 kanal je alpha (pruhlednost) a tu bmp nepodporuje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Grungy0
Super člen
10. 9. 2008   #4
-
0
-

To CommanderZ : díky moc skúsil som Gimp a ono to skutočne ide :smile18:

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.118.–
Prvý náznak hlúposti, je pocit geniality.
dannyk0
Věrný člen
12. 9. 2008   #5
-
0
-

Jo,jde.Sem se koukal na netu po specifikaci a podle ni od verze 3 je to podporovane,akorat,ze i tak to maloktery program podporuje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Obrazok — založil A-dy

Obrazok — založil IgIhu

Premenovať obrazok — založil Michal115

Nahodny obrazok — založil FufurR

Pozadie + obrázok — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý