Proč je nejkomentovanější článek článek, který ještě nevyšel?
Fórum › Návrhy na vylepšení
Článek týdne
Díky tomu jsem se dozvěděl, že se chystá: wxPython - Instalace a první krůčky
Nejdiskutovanější: wxPython - Instalace a první krůčky
Proč má člámek týdne 2 komentáře, ale stejně je nejdiskutovanější wxPython?
Nechce to už někdo opravit? Nebo mám čekat na další verzi Programujte.com?
edit: A taky by mě zajímalo, kde je chyba. Mám pocit, že takovou chybu bych neudělal, ani kdybych chtěl ;-). IMHO stačí upravit jeden SQL dotaz...
To pawlik : To pawlik : u každého článku je toliko podmínek na vydání, že překlepnout se opravdu problém není...
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Curo : Já se právě spíš divím tomu, jak může být podmínka napsaná, když to vybere nejen nevydaný článek, ale i s nulovým počtem příspěvků přesto, že jiný článek má dva příspěvky. Proto si vůbec nedovedu představit, kde může být chyba - protože kdybych chtěl, tak by se mi to asi nepovedlo ;-)
Ale je samozřejmost, že to takhle někdy poplete každý - není to problém.
To pawlik : nekteré články mají nastaveno vydání na ano, nejsou opraveny, jsou dokončeny a může být chyba, nebo se článek vrátí k přepracování a někde může být chyba stavu. Jedná se o můj první systém co jsem udělal, buďte tolerantní, dříve jsem redakční systém nedělal.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
presne tak, vypodminkovani neni vubec nejjednodusi.... naprikal, musis kontrolovat, jestli ony komentare jsou publikovane (nejsou stahnute za poruseni pravidel...) atp...tedy aspon teoreticky ti takhle naskakuji dalsi a dalsi veci.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Sudost/lichost týdne — založil Mrakoplas
Zjištění začátku a konce týdne — založil Pavelv
Publikace c++ za 21 dní - opakování prvního týdne — založil miguel
Aktuální článek — založil Daniel
Smazan clanek? — založil Zelenáč