Fopen – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Fopen – PHP – Fórum – Programujte.comFopen – PHP – Fórum – Programujte.com

 

lolik0
Super člen
12. 9. 2008   #1
-
0
-

cfte neviete ci sa da do apache na localhoste neieco stiahnut aby my islo fopen?

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
bukaj0
Věrný člen
12. 9. 2008   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
12. 9. 2008   #3
-
0
-

maximalne povolit v php.ini fopenu aby mohl otvirat i adresy url pokud mas na mysli toto...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
lolik0
Super člen
12. 9. 2008   #4
-
0
-

proste potrebujem v scripte pouzit funkciu fopen

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
12. 9. 2008   #5
-
0
-

na co ho potrebujes pouzit?
na soubor? pro cteni ci zapis? na otevreni nejakeho souboru na internetu?

EDIT: a jak ti ten fopen co nefunguje ve scriptu vypada ted?
a zapni taky zobrazovani chybovejch hlasek v PHP....

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
lolik0
Super člen
12. 9. 2008   #6
-
0
-

mam tam pouzity fopen na otvorenie suboru vlozenie do textboxov a tlacitkom ulozit sa to ulozi.
ale neviem na 100% ci je chyba v tom scripte alebo v apache

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
12. 9. 2008   #7
-
0
-

co ti to hlasi?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
12. 9. 2008   #8
-
0
-

a jakej mas system ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
lolik0
Super člen
12. 9. 2008   #9
-
0
-

nic my to nehlasi . je tam prazne okno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
12. 9. 2008   #10
-
0
-

mohl bys laskave zapnout ty php error reporty?

nezobrazovat chyby a snazit se ladit program ... to je jako bych byl uplne hluchej a snazil se naladit piano

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Fopen() — založil tomick

Problémy s fopen — založil tomj

Fopen - Kde je chyba?? — založil tomick

Problém se zápisem fopen — založil ProTom

Fopen, problém s echo — založil tomick

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý