ASP.NET - C# Rendering – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET - C# Rendering – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET - C# Rendering – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
13. 9. 2008   #1
-
0
-

Ahoj
Prosím poraďte mi s jedním problémem, a to:
Mám ASP.NET stránky a chtěl bych, aby se konečný HTML kód renrdoval bez mezer a zalomení řádku..
Prostě aby místo

<p>Ahoj</p>
<p>Jak se máš?</p>

bylo

<p>Ahoj</p><p>Jak se máš?</p>

Prosím poraďte mi jak na to... Zkoušel jsem hledat, ale vetšina článků je v anglištině, nebo nejakdu odpověd na svou otázku....

Díky moc :-đđđ

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
13. 9. 2008   #2
-
0
-

proc?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
13. 9. 2008   #3
-
0
-

Co proč???

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
dannyk0
Věrný člen
13. 9. 2008   #4
-
0
-

No proc ti vadi to zalamovani?Obecne je to docela dobra vec a v parsovani to taky nepreklazi.Mam dojem,ze samo o sobe to nejde,to co chces.Nejsem si jisty,jestli to ma aspx stranka,ale pokud by mela nejaky event OnComplete nebo neco takoveho,tak tam by si mohl ziskat cely vyrenderovany obsah a pomoci regexu odstranit zalomeni.
Otazkou je,jestli tam je nejaky takove post-event.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
13. 9. 2008   #5
-
0
-

V tvém případě má v podstatě jen dvě možnosti:

1. Nepoužívat WebForms, ale jiný framework, který nechá kód tak, jak ho napíšeš v editoru.
2. Napsat HttpModule, kde si výstup naformátuješ podle svých požadavků.

V obou případech můžeš víc ztratit než získat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Esfo
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
24. 6. 2009   #6
-
0
-

Čau, hledám nadšence ASP.NET (klidně začátečníka), který by mi pomohl s mým webovým projektem. Hledám někoho, kdo bude rád, že má na čem dělat a na čem se učit a odměna (která bude) pro něj bude nejdříve až na druhém místě. Najde se tu takový?
Moje icq 293334455

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.145.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 102 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý