Ahoj.
Lidičky, chtěl bych si založit vlastní blog, ale v nepřhledné nabídce různých poskytovatelů si nemohu vybrat.
Poraďte mi prosím, co zvolit, vaše zkušenosti a názory a podobně...
Díky moc ...
Fórum › Offtopic
Blog
Tak si kup hosting třeba u Quantasoftu (768 Kč za rok + doména, tarif Mini) http://www.qsh.eu/cs/Default.aspx a pak si tam klidně nějaké ASP.NET CMS nahoď.
To asdf : tam jde o neco jinyho... lidi trpi chorobnou menecennosti a pocitem ze je nikdo neposloucha... tak to potrebujou exkrementovat na web jeste...
ostatne kolik blogu je a kolik stoji za to vubec cist? teda pokud se clovek nevenuje psychoanalyze--- pak je to uplnej raj dusevnich poruch a podobne
To KIIV : radeji si prectu nejaky ten odborne zamereny blog, nez "bulvarni portal" (dosadte si podle sebe)...staci se vyhnout "blogiskum" nactiletych devcat a radoby odbornym blogum...
tak to se musis zeptat lidi, kteri blogy pisi... :)) pro me je mnohem nepochopitelnejsi, proc lidi posilaji stupidni videa na stream.cz nebo uploaduji fotky, kde dotycni pozuji v ruznych krkolomnych polohach, na "libko"...u slecen bych to jeste pochopil, ale ze tohle delaji i kluci, to mi prijde uhozene...proc sou blogy tak v mode?
To Earl Cash : To KIIV : Máte pravdu, nicméně sám takový "blog" čtu, jedná se o d-fensův blog. Nevím jestli ho znáte, nicméně je docela proslaven (dobře, ne tak jako Hulánovo blogovací ego), nicméně má jak vtipné články, tak názory se kterýmy se někdy i já stotožňuji. Ale o kvalitě možná svědčí i to, že byly jeho články vydané knižně...
To Garret Raziel : ja se nebranim blogum jako takovym, ale jejich obsah musi mit nejakou uroven a samozrejme musi zaujmout...
d-fens znam, nekolik clanku jsem tam cetl... :)
To Earl Cash : d-fens neznám :) Je to tohle? http://www.dfens-cz.com/ - protože teď je to asi nějak nedostupný...
Jj, je to ono... před hodinkou jsem si tam četl a teď nejde :-)
To pawlik : D-fens je člověk s pravicovými názory, vtipně chrakterizujicí lidský rámec chování :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Redakční systém - blog — založil mates
ASP.NET - Blog — založil Anonymní uživatel
Blog Engine podobný BlogEngine.NET — založil BlogEngine
Techgame 2D Game Engine-blog o tvorbě mého 2D herního enginu — založil SpotRudloff
POKROČILÝ VÝVOJ WEBU - blog pro širokou uživatelskou komunitu — založil Tereza Douskouvá
Moderátoři diskuze