Ahoj, hledam nekoho kdo by mi pomohl s rewrite, potrebuju z toho linku
cz/detail.php?q0=DOM%C3%81CNOST&q1=n%C5%AF%C5%BEky&q2=FUNCTIONAL%20FORM&product_code=859487&page=1&
odstranit mezery a nahradit pomlckami a diakritiku prevest na na normalni znak aby z toho bylo
DOMACNOST-nuzky-functionalform-859487.html
pomuze nekdo pls ??
Fórum › Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess
Pomoc a Cool URL - pomůže někdo ?
KIIV napsal:
neni lepsi si todle zaridit uz ve scriptu, kde ty URL vytvaris??
to jsem rikal tomu cloveku co mi web delal, ale ten mi rikal neco ze >>> URL se sestavuje uvnitř stránek a na tom tvaru, jak je to teď, je to celý závislý. nejde to šmahem změnit.....čistější způsob je určitě použití mod rewrite
jde o to ze jsem si nechal udelat web, je to tak nejak hotovy a ted jsem tohle zjistil a hledam reseni jak z toho ven, jak udelat ty cisty linky, je mi v podstate jedno jakym zpusobem, ale jelikoz jsem jen user a ne programator tak potrebuju nekoho kdo mi s tim pichne, byt treba za fin, odmenu, kdyz se domluvime, kazdopadne jsem to chtel mi optimalizovany jeste nez pustim web na sit a to by melo byt cca za tyden.
.. a co si myslíte teda že teď mám udělat ? co bude lepší ? rewrite ? nebo nějak nechat předělat web ? může někdo nastínit kolik práce by dalo předělat ty odkazy aby tam nebyla diakritika ?
tam jde o to jak sou ty odkazy generovany... pokud to delal nekdo inteligentni tak tam na vse ma jednu jedinou funkci...
pokud to delalo prase tak kazdej odkaz je tam delanej jinak a jinak strasne...
+ zjistovani co se ma udelat a tak taky neni nekdy snadne
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů
Podobná vlákna
.htaccess a cool URL — založil bugy
Pomuze nekdo ? — založil Tod
Pomuže mi někdo? — založil f.d.
Pomůže někdo s úkolem ? — založil R3nn3K
Pomůže mi někdo prosím? — založil Břeťa Král
Moderátoři diskuze