Závislá výška elementu – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Závislá výška elementu – CSS – Fórum – Programujte.comZávislá výška elementu – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
BeRRi0
Duch
15. 9. 2008   #1
-
0
-

Mam tri DIV elementy vedle sebe pomoci float: left. Jeden na odkazy, jeden na obsah a jeden na ankety. Height je nastaven na automat. Potreboval bych ale, aby vyska jednotlivych divu byla stejna dle nejvetsi automaticke hodnoty jedne z nich. Jde nejak udelat. Neboli, kdyz se mi vyska prostredniho DIVu, zvedne o 30px, aby se zvedly i zbyle dva (jde o pozadi, jeden mam treba cerveny, druhy zeleny a treti zluty a chci aby vsechny tri byly vykresleny takto barevne do 100% nejvysiho z nich).

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.245.–
Reklama
Reklama
meneltharion0
Návštěvník
15. 9. 2008   #2
-
0
-

http://www.positioniseverything.net/articles/onetruelayout/equalheight

#block_1, #block_2, #block_3

{
padding-bottom: 32767px;
margin-bottom: -32767px;
}
#wrapper
{
overflow: hidden;
}

Wrapper je blok (div) obsahující bloky (divy) 1 - 3, které jsou stejně vysoké (jako ten nejvyšší z nich).

Pozor: nefunguje všude (zatím jsem narazil na problémy v IE 6 a 8 beta 1) (Pro ty je potřeba nechat "normální" margin a padding.)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.176.–
Fugess0
Návštěvník
15. 9. 2008   #3
-
0
-

taky máš možnost ze všech tří barev udělat jeden background a ten dát na obal ve kterém budeš mít tři elementy s obsahem a zápatí napsat tak aby bylo plovoucí .. tuším to bylo aj na intervalu .. toto je jedno z možných řešení..

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.78.156.–
Fugess
Jenda1590
Duch
3. 6. 2009   #4
-
0
-

A nevíte někdo jak zoptimalizovat to i pro IE 5, 6 atd
Myslím to co psal "meneltharion" ale aby to mělo stejnej efekt, děkuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.51.–
KIIV+42
God of flame
3. 6. 2009   #5
-
0
-

furt jeste taky existujou i tabulky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý