Ovladanie pipni server cez php – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ovladanie pipni server cez php – PHP – Fórum – Programujte.comOvladanie pipni server cez php – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lolik0
Super člen
15. 9. 2008   #1
-
0
-

cfte, potrebujem pomoct s ovladanim serveru.
robim si admin panel na server pipni (plateny) a potreboval by som pomoct s ovladanim toho serveru cez php. ako napr. editovat configy alebo zapinat server. diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
Reklama
Reklama
SPIRIT
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
16. 9. 2008   #2
-
0
-

Když budu moc nějak makat stebou pomůžu! napiš na icq 473-427-360

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
lolik0
Super člen
16. 9. 2008   #3
-
0
-

ok. prihlasenie som uz spravil ale potrebujem pomoct s pripojenim cez ftp. potrebujem sa pripojit cez ftp na pipni server a podla portu ulozeneho v DB pri pouzivatelskom mene sa otvori zlozka a tam bude server ktory bude vediet editovat. ten port je $port.
diky za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
lolik0
Super člen
18. 9. 2008   #4
-
0
-

to som uz tiez viriesil :)
ale teraz neviem ako mam zapnut a vypnut program cez ftp. vedely by ste my s tym helpnut?

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
19. 9. 2008   #5
-
0
-

krasny double post a spam :D pipni server nenapojis na vlastne PHP... to vie uz aj ta lama co je na FREE... jednak ti hosting nedovoli spustanie exe suborov a po druhe by si musel napisat vlastny program na to pac putty ti cez php asi tazko pojde....

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.43.–
X
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
19. 9. 2008   #6
-
0
-

Skusal si nieco podla tohoto http://sk.php.net/manual/en/book.ssh2.php ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.120.–
CuroBOT+2
Stálý člen
21. 9. 2008   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
BOT portálu.
lolik0
Super člen
23. 9. 2008   #8
-
0
-

diky. teraz mam taky vedsi problem. robil si login system v ktorom budu udajeo uzivatelovy ulozene do jeho-meno.php a ked zada v index.php do formulara meno a heslo tak ho to odosle do zpracuj.php a tam mu to nastavi $_SESSION['prihlaseny'] = 1;,
no ale moj proble je ze neviem ako spravim aby ten zpracuj.php skontroloval ci subor s uzivatelskym meno existuje a potom precital jeho meno a heslo ( $meno , $heslo) a ked bude meno a heslo sediet tak ho to odsle do admin.php. kdo by my s tym vedel pomoctz nech napise. dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 105 hostů

Podobná vlákna

Soldat server na pipni — založil lolik

WAMP server pripojenie cez javu — založil DLProduction

Restart Apache cez PHP — založil marioff

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý