Zdravím. Nedávno som si oco kúpil monitor Lenovo, ale keď ho zapojím do jeho PC (Windows XP), keď nastavím rozlíšenie 1600(alebo aj akékoľvek väčšie ako 1024), tak na monitore vidím len 1024 (keď dám na monitore menu, tak mi tam napíše, že rozlíšenie mám len 1024). Výsledok je, že vidím len malú časť pracovnej plochy a musím si to myšou posúvať(ako v hrách-keď dojdem na koniec pravej plochy tak sa to posunie doprava atd...). Neviem v čom môže byť problém, skúsil som preinštalovať ovládače na grafickej karte na najnovšie, potom aj na staršie, potom som vymenil celú grafickú kartu, stále nič, takže tu problém určite nieje. Môj tip je, že problém bude niekde v registri alebo nastaveniach Windowsu XP. Google nevie pomôcť:D ale zistil som, že linux má možnosťtoto spraviť pomocou nejakých klávesových skratiek, tak ak viete, či to nemá aj windows, tak prosím o radu.. Monitor je zapojený cez VGA, tak ma napadlo či aj v tomto nemôže byť problém.
Fórum › OS - Windows
Neželaná lupa?
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů