Vertikální zarovnání na střed – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vertikální zarovnání na střed – CSS – Fórum – Programujte.comVertikální zarovnání na střed – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
HoHo0
Newbie
17. 9. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den,
mám takový problém. Mám seznam, ve kterém mám nastavenou jako odrážku obrázek, kterej má větší výšku než má text, což text zarovná dolu vzhledem k odrážce. Já bych potřeboval, aby to text zarovnalo na střed vůči odrážce. Nevíte, jak na to? Nepomohlo mi ani toto:

vertical-align: middle;
.

Děkuji za odpověď.
Honza

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.243.–
http://hoblog.ic.cz
Reklama
Reklama
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
18. 9. 2008   #2
-
0
-

To HoHo : to vertical-align nefunguje, sem po tom sice nepátral, ale pochybuju že to někde jde. Já to dělám takto:

li{background:url('odrazka.gif') no-repeat 0 50%}
Ty hodnoty si musíš upravit individuálně. Ani nemusíš udávat v procentech, stačí psát jen čísla.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
HoHo0
Newbie
18. 9. 2008   #3
-
0
-

Díky, přesně tohle mi pomohlo :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.243.–
http://hoblog.ic.cz
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
18. 9. 2008   #4
-
0
-

To HoHo : není zač :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
michi
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 6. 2009   #5
-
0
-

Zdravim. Ja mam podobnej problem. Jenom mam u polozek v seznamu jako pozadi obrazek, ktery je vyssi nez text. A ja bych potreboval vertikalne zarovnat text na stred aby byl v prostred toho obrazku. Predem dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.236.211.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
22. 6. 2009   #6
-
0
-

Tak tomu prvku (p, div), ve kterém máš text, hoď nějaký margin-top.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.69.–
michi
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
22. 6. 2009   #7
-
0
-

Kobi napsal:
Tak tomu prvku (p, div), ve kterém máš text, hoď nějaký margin-top.


To sem zkusil, ale odsadí mi to i ten obrázek co je na pozadí tý položky seznamu... tag <li> nemá atribut vertikální zarovnání? Já sem ho nikde nenašel. No asi to vypadá, že to budu muset řešit jinak...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.236.211.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý