Odpočet – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Odpočet – PHP – Fórum – Programujte.comOdpočet – PHP – Fórum – Programujte.com

 

SPIRIT0
Newbie
22. 9. 2008   #1
-
0
-

Ahoj potřeboval bych pomoc, mám udělanej odpocet kterej jde i do minusu a potřeboval bych jak udělat to že jakmile to dojde na nulu a pak do minusu aby se u toho data zobrazovala věta "tvůj čas vypršel prosim zaplat si nový měsíc" tu je script a i podminka která je doufám správně. Nevim ale kam jí vložit dík za pomoc



<FORM style="DISPLAY: inline; padding-left:4px; padding-right:4px; padding-top:1px; padding-bottom:1px" name=frm>
<BODY text=#000000 vLink=#0000FF aLink=#0000FF link=#0000FF bgColor=white
onload=" startclock()">
<p align="center" style="text-align: center">
</font>
<BODY text=#000000 vLink=#0000FF aLink=#0000FF link=#0000FF bgColor=white
onload=" startclock()">
<SCRIPT language=JavaScript>
var timerID = null;
var timerRunning = false;
function showtime() {
today = new Date();
BigDay = new Date("23:59 August 19, 2008")
msPerDay = 24 * 60 * 60 * 1000 ;
timeLeft = (BigDay.getTime() - today.getTime());
e_daysLeft = timeLeft / msPerDay;
daysLeft = Math.floor(e_daysLeft);
e_daysLeft = timeLeft / msPerDay;
daysLeft = Math.floor(e_daysLeft);
e_hrsLeft = (e_daysLeft - daysLeft)*24;
hrsLeft = Math.floor(e_hrsLeft);
minsLeft = Math.floor((e_hrsLeft - hrsLeft)*60);
hrsLeft = hrsLeft;
e_minsLeft = (e_hrsLeft - hrsLeft)*60;
secLeft = Math.floor(e_hrsLeft);
secLeft = Math.floor((e_minsLeft - minsLeft)*60);
secLeft = secLeft;
Temp3= +daysLeft+'dny '+hrsLeft+'hod. '+minsLeft+'min. '+secLeft+'sec.'
document.frm.left.value=Temp3;
timerID = setTimeout("showtime()",1000);
timerRunning = true;
}
var timerID = null;
var timerRunning = false;
function stopclock () {
if(timerRunning)
clearTimeout(timerID);
timerRunning = false;
}
function stopClock() {
stopclock();
return;
}
function startclock () {
stopclock();
showtime();
}
// -->
</SCRIPT>

</font></b><font color="#FFFF00"><b><font size="2">    </font></b>
<font size="6" face="Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif">
<INPUT
style="border-style:solid; border-width:0; TEXT-ALIGN: left; font-variant:normal; font-weight:bold; padding-left:4px; padding-right:4px; padding-top:1px; padding-bottom:1px; background-color:#FFFFFF; color:#FF0000; font-size:14pt"
size=29 name=left></font></font></p></td>


a ta podminka kterou nevim kam vložit je
if($pocet_dnu <= 0)

{
echo "Prosím zaplat si nový měsíc";
}
else
{
echo $pocet_dnu;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Zatím se jen učím
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
24. 9. 2008   #2
-
0
-

0) Do správné sekce!
1) Nekecat blbosti kolem, vecne posty!
2) Nechtit po nekom cizim, aby vyresil tvuj problem (A hele, neni to ta tvoje webovka???)
3) Prepsat uvodni post - editovat - na solidni dotaz. Pak to mozna odemknu, a presunu. Jinak chvili zamceno, a pak delete!

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Odpočet — založil Minatory

C# odpočet — založil 4ToxiC4

Odpočet — založil Anonymní uživatel

Odpočet dní — založil cheeester

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý