Scripter a pomoc – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Scripter a pomoc – PHP – Fórum – Programujte.comScripter a pomoc – PHP – Fórum – Programujte.com

 

SPIRIT0
Newbie
22. 9. 2008   #1
-
0
-

Nechtěl by někdo semnou založit projekt podobný damokles.cz grafika mám php umi trochu a potřebuju ještě někoho kdo má čas aspon menší a umí zaklady php a více. Prosim o odpoved děkuji. Admin damoklesu má v přepočtu přes 200 000 za měsíc. TAk pokud by to bylo naše lepší bude i víc jde to jen o schánění lidi u nich je přes 150 000 reglích. dík pište

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Zatím se jen učím
22. 9. 2008   #2
-
0
-

Ajaja. Proc se kazdy zacinajici phpkar snazi psat webovku.

Nejakou zakladni napsat neni tak tezke. Tezke je to udelat tak, aby se to nezhroutilo jakmile se tam naloguje 100 lidi zaroven, aby to bylo zabavne a aby to melo co nabidnout.

Ja vim, ono se to zda jako vetsina PHP projektu - neni tam zadna jednotliva soucast, kterou by ani zacinajici programator nezvladl udelat. Ono se to ale hrozne rychle zacne nabalovat, pokud si to dobre nezorganizujes, a k tomu zase potrebujes zkusenosti. A takhle bych mohl pokracovat do aleluja...a navic, vsechny tyhle veci uz tady podobnym jako jses ty byly mnohokrat receny. Ber to jako varovani.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 9. 2008   #3
-
0
-

To CommanderZ : tak tak... ale vetsi servery pouzivaj uz rozlozeni zateze na vice backendu... nekdy se hodi i databazovej cluster... a hodne dobre hlidat co clovek dela za dotazy nad databazi... neni nic lepsiho nez spojovat tabulku o 100000000 zaznamu s jinou o 50ti... a cekat a cekat... pritom udelat to opacne by bylo na moment...
pak treba nejaky zajimavy zracicky... fastcgi a tak...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
pawlik0
Grafoman
23. 9. 2008   #4
-
0
-

To CommanderZ : Mám pocit, že jsme něco podobnýmo měli s CMS asi včera nebo předevčírem... :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
SPIRIT0
Newbie
23. 9. 2008   #5
-
0
-

HM já ale napsal nic o tom že to až tak neumi a hlavně mám kámoše kterej mi poradí když se něco stane ale potřebuju aby to ten projekt chtěl někdo založit semnou mám i grafiky na to. A webu sám už taky pár udělal včetně webové administrace server na FTP takže nějakou zkušenost mám

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Zatím se jen učím
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
23. 9. 2008   #6
-
0
-

To SPIRIT : uprimna soustrast pro kamose... uvrtat se do 24/7/365 neplacene tech support... to je vzdy vyhra :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
SPIRIT0
Newbie
23. 9. 2008   #7
-
0
-

lams

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Zatím se jen učím
23. 9. 2008   #8
-
0
-

SPIRIT napsal:
HM já ale napsal nic o tom že to až tak neumi a hlavně mám kámoše kterej mi poradí když se něco stane ale potřebuju aby to ten projekt chtěl někdo založit semnou mám i grafiky na to. A webu sám už taky pár udělal včetně webové administrace server na FTP takže nějakou zkušenost mám



No jo, ono se nekdy da docela dobre poznat, jak moc clovek umi nebo ne aniz by to napsal. A z tveho prispevku bylo naprosto zrejme jak moc umis :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.164.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
SPIRIT0
Newbie
23. 9. 2008   #9
-
0
-

To CommanderZ :
Tak sem si myslel že tady má někdo vyšši inteligenci ale škoda sem psát jelikož to je samá kritika místo toho abyste radši nic nepsali lol vidíš tam někde napsáno že chci to kritizovat ne já ne tak radši pomlč OMG

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Zatím se jen učím
lolik0
Super člen
23. 9. 2008   #10
-
0
-

To SPIRIT : ty si to urobil ?? :) a neni to cez ftp ale cez shh2. najprv sa ma spitaj a potom pis :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
SPIRIT0
Newbie
23. 9. 2008   #11
-
0
-

To lolik :
LOL co to meleš? Jaký zase ftp a shh o tomhle tu vůbec není reč ale o damoklesu tu je omg

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Zatím se jen učím
Daniczech0
Newbie
23. 9. 2008   #12
-
0
-

SPIRIT
Tohle je poradna ne nějakej boxerskej pytel.
jestli seš cholerik tak si nadávej dál.
Ale muže se stát toto : :smile13:
<?php
include('db_connect.php');
echo("Litujeme $user ,byl jste zabanpván ");
?>

//P.S. nemužeš lidem vyčítat ,že jsou posthunteři !!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.200.–
lolik0
Super člen
23. 9. 2008   #13
-
0
-

chyba ti tam if($_GET["user"] == $user)
:D

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
23. 9. 2008   #14
-
0
-

SPIRIT napsal:
To CommanderZ :
Tak sem si myslel že tady má někdo vyšši inteligenci ale škoda sem psát jelikož to je samá kritika místo toho abyste radši nic nepsali lol vidíš tam někde napsáno že chci to kritizovat ne já ne tak radši pomlč OMG



Ok, reknu to cesky - sam bych si na webovku netroufl. S tymem zkusenych lidi a zakaznikem, ktery by to financoval uz je to jina.

Kdybych uz ale dejme tomu mel poptavku na webovku a vazny zamer ji udelat a hledal lidi, tak nenapisu prispevek bez interpunkce a jakychkoliv informaci (nebo lepe receno - jen jednou...ze to ma vypadat jako roky komercne vyvijena uspesna hra).

Preper si to jak chces, ale tvuj pristup je naprosto odstrasujicim prikladem, jak to NEMA vypadat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Daniczech0
Newbie
23. 9. 2008   #15
-
0
-

Souhlasím s CommanderZ.
Neni to asertivně vnímano kvuli nedostatkům .


lolik napsal:
chyba ti tam if($_GET["user"] == $user)
:D


No jo no jo ....Chybyčka se vloudila ,ale když už tak to přepíšu.
<?

$title="Banned";
include("db_conn.php");
if ($stat[rank] != Banned) {
print "<META HTTP-EQUIV='Refresh'
CONTENT='0; URL=404.php'>";
}
if (!$type) {
print "<a href=?type=all>Ste Zabanován ,Přeji pěkný zbytek dne</a>";
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.200.–
SPIRIT0
Newbie
23. 9. 2008   #16
-
0
-

Já si nezačal pouze sem někoho hledal tak radši neměli nic psát ale ne hned kritiku prostě nechceš nechtěj ale nevtírej se do toho když nechceš. Já sem si nezačal kdyby nekritizovali tak ok já to taky nedělám!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Zatím se jen učím
SPIRIT0
Newbie
23. 9. 2008   #17
-
0
-

Tak teda prominte za ty vulgarity ale příšta nemusíte hned kritizovat. Jen prostě nekoho schánim a bližší info na icq či skype nebo PM

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Zatím se jen učím
24. 9. 2008   #18
-
0
-

My te nekritizujem, my se ti to snazime rozmluvit ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.164.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
SPIRIT0
Newbie
24. 9. 2008   #19
-
0
-

¨Mě to nerozmluvíš když už je 60% prejektu hotovo

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Zatím se jen učím
pawlik0
Grafoman
24. 9. 2008   #20
-
0
-

To SPIRIT : 60%? Tím myslíš config.php a index.php?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.87.–
Sa Nata A Na. Howgh
24. 9. 2008   #21
-
0
-

SPIRIT napsal:
¨Mě to nerozmluvíš když už je 60% prejektu hotovo



Aha, tak to uz urcite bezi v uzavrenem alfatestu s minimalne nekolika desitkami lidi. Posli link, rad se podivam :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.164.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
SPIRIT0
Newbie
24. 9. 2008   #22
-
0
-

LINK ti pošlu až to bude hotové jelikož je to sice na webu ale je to uzamčeno aby to nikdo neviděl když to není hotové

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Zatím se jen učím
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Podobná vlákna

Pomoc — založil Anonimus

Pomoc — založil Aikon

Pomoc — založil LordMorpheus

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý