Zdravím, poruším nějak licenční podmínky když využiji Visual Studio EE C# a Web Developer EE na tvorbu ročníkové práce, která bude poté sloužit k studijním účelům ? Konkrétně to bude různě řaditelný tel. seznam k nějaké tel. ústředně, s webovým rozhraním.
A taky by mě zajímalo, 90-denní trial VS Professional je určen také pro nekomerční použití ?
díky
Fórum › .NET
Využití VS Express na roč. práci
Express nastroje by mely bejt i pro komercni vyvoj.Ale asi bych si lepe prostudoval licenci,jestli v tom neni nejaka bota.
Nebo se zkus poptat,jestli by ti skola nemohla poskytnout skolni licenci.
To mě hodně potěšilo, teď jsem našel v FAQu k EE od ms:
# Can I use Express Editions for commercial use?
Yes, there are no licensing restrictions for applications built using Visual Studio Express Editions..
Takže tam bota snad nebude. Dík
Teoreticky dalo.Kdyz z toho nemas zisk,tak jo si myslim.
I kdybys používal cokoliv co má být pouze pro nekomerční účely k výdělku, tak dokud z toho nebudeš těžit jóó vélký sumy tak ti nic prakticky nehrozí (kromě popotahování). Vždy platí, že míra trestu odpovídá míře zisku, kterej máš z používaní věcí nelegálně...
Editoval durmitor:
Pokud tě nikdo neudá, nikdo tě popotahovat nebude. A proč by to někdo dělal.
To durmitor : Jop, na to popotahování většinou dojde až v souvislosti s jiným prohřeškem.
To SBE : O tomhle jsem neměl ani ponětí! Díky moc, ISIC kartu mám, tak stahuju VS2008 zdarma :smile1:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
FIZYKA 8 roc — založil dex
Přechod z SQL 2005 express na SQL 2008 express — založil Sniper
Využití for a while — založil da11niel
Využití frameworku? — založil tazatel
Využití procesoru — založil Franceq