Nastavení kompilace v microsoft visual c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nastavení kompilace v microsoft visual c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comNastavení kompilace v microsoft visual c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kotilion
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
24. 9. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den,
rád bych se zeptal jak nastavit implicitně v programu microsoft visual c++ kompilaci na C (je tam nasatvené kompilování podle c++ a u každého nového projektu to pak musím přeměňovat).

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.129.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
24. 9. 2008   #2
-
0
-

Project properties > C++ > Advanced > Compile As - tam si nastav Compile as C Code

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
kotilion
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
25. 9. 2008   #3
-
0
-

To dannyk : no ano jenže takhle bych to musel dělat u každého projektu znova, nejde to nastavit něják automaticky?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.54.–
dannyk0
Věrný člen
25. 9. 2008   #4
-
0
-

Co vim tak ne.Max,ze by sis udelal vlastni template.Ale to nemam tuseni,jak se dela.Takze zkus google.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 124 hostů

Podobná vlákna

Nastavení kompilace — založil Jakub

Microsoft Visual C++ — založil Systém

Microsoft Visual 2010 — založil Ondra

Microsoft Visual C++ OOP — založil Milos

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý