Flash – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Flash – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comFlash – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zonda0
Stálý člen
25. 9. 2008   #1
-
0
-

Neviem kde to mám dať tak sorri ak som to dal zle !!
chcel by som vedieť ako by som mohol naprogramoť toto:
Ako by sa dalo urobyť načítavanie webu takto tu :

http://www.barnightclub.com/

že načíta celý web ..
Alebo ak sa mýlim tak mi prosím napýšte ako to asi približne urobil .
Podľa mňa to dal asi celé do jedného flasha .
Ale ked to dal do jedného flasha tak ako to urobil že sa mu menia stránky ??
pls pomôžte :P.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.129.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Reklama
Reklama
pawlik0
Grafoman
25. 9. 2008   #2
-
0
-

To zonda : Nechápu co myslíš. Pokud dobře vidím, je to jeden vložený flash. a ve flashi je takovéto načítání obvyklé. profrobnisti nevim. ve flashi neprogramuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
25. 9. 2008   #3
-
0
-

To zonda : Celé to horní okno je flashová aplikace, u které, jak už řek pawlik, je načítání běžné, protože je velká a nemůže se načítat po částech jako normální HTML stránka. Nechápu proč to načítání chceš (většina lidí se toho snaží zbavit, protože to uživatelé nemají dvakrát v lásce)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
zonda0
Stálý člen
26. 9. 2008   #4
-
0
-

preto lebo radšej čakať raz ako 10 krát :P .
Že na začiatku by som čakal iba 1.min a potom by mi to šlo už pekne :P.
Ale aj tak dík .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.129.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
zonda0
Stálý člen
26. 9. 2008   #5
-
0
-

Ale etše niečo ako nastavýte toto vo flashi:
1.urobíte si jeden kruh .
2.nastavíte ho na button.
3.zobrazíte ho ako button
4.tam dáte na down F6
5.A k tomu kruhu nasreslíte niekde vedľa štvorček ,obdĺžnik a ešte niemiem čo .
A čo chem ?chcem aby ked stlačíš na ten kruh tak ti zostane zobrazené tie ostatné štvorčeky a alebo čo si nakreslil.
Lebo ja ked to tak urobím ,tak naraz ked stlačim to tlačítko sa mi to zobrazí ale neostane mi to stále .
Neviete ako by som to mohol urobyť ??
dík:P

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.129.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Flash — založil Anonymní uživatel

Flash, getURL — založil klaveska

Flash hra — založil Zelenáč

Compact flash — založil VáclavValíček

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý