CommandButton – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

CommandButton – Visual Basic – Fórum – Programujte.comCommandButton – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
27. 9. 2008   #1
-
0
-

Čau, potřeboval bych poradit, chci udělat ve vb6 dvě tlačítka na roztahování - jedno do šířky a jedno do výšky. to umím, ale dále potřebuju třetí, které má ty dvě vrátit do stejné polohy, než se roztáhly a samozžejmě i ve stéjném rozměru. Díky za rady.
Přikládám exe soubor, jako příklad.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.208.45.–
Reklama
Reklama
Nosko0
Stálý člen
27. 9. 2008   #2
-
0
-

Neviem ako vo VB ale ak je tam nejaká metóda formOnCreate, tak si len zapamätaj rozmery tých tlačítok a po kliknutí na ten tretí button, im zasa priraď uložené hodnoty.



onCreate(){
butt1x=button1.width;
butt1y=button1.height;

butt2x=button2.width;
butt2y=button2.height;
}

tlacidlo3.onclick(){
button1.width =butt1x;
button1.height =butt1y;

button2.width =butt2x;
button2.height =butt2y;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.37.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý