Databáza v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Databáza v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comDatabáza v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
27. 9. 2008   #1
-
0
-

Snažím sa naučiť robiť databázu cez C++. Zistil som, že sa dá vytvoriť ako .mdb súbor a potom sa s ňou dá pracovaťpomocou tried CDaoDatabase a CDaoRecordset. Problém je ale v tom, že nikde na internete nemôžem nájsť
spôsob akým by sa dali údaje z DB čítať a reprezentovať napr. ako string, alebo číslo.

Neviete niekto ako na to? :smile12:

ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.41.175.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
27. 9. 2008   #2
-
0
-

Tohle by ti mohlo pomoct.Projed si vysledky:



http://www.google.com/search?hl=en&q=odbc+tutorial

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 251 hostů

Podobná vlákna

C# a databaza — založil JannyM

Databaza — založil ing

Visual C# a databáza — založil MiMi

Databáza v Accessi — založil Hungo1

Databaza v mysqlworkbench — založil Viki

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý