MFC – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MFC – C / C++ – Fórum – Programujte.comMFC – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Peter D.0
Expert
5. 8. 2006   #1
-
0
-

Ahojte.
R?d by som vedel, aky je s??astn? (v??) poh?ad na MFC.
?i je to zastaral?, nepotrebn?, u?ito?n?, kde to programator potrebuje
(?i to vobec niekde po?aduj?).
ps: este: ako je na tom ATL ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Reklama
Reklama
Farundel0
Super člen
5. 8. 2006   #2
-
0
-

Ani jedna z tech zkratek mi nic nerika, jsem na tom hodne spatne? :o)))

Tusim akorat, ze to ma neco asi neco spolecneho s Microsoftem, potazmo Visual Studiem...asi...

Ja si zatim dobre vystacim s Vimem, GCC a s C...snad mi to jeste dlouho vydrzi :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
DeaLer+2
Hero
5. 8. 2006   #3
-
0
-

Farundel napsal:

Ani jedna z tech zkratek mi nic nerika, jsem na tom hodne spatne? :o)))

Tusim akorat, ze to ma neco asi neco spolecneho s Microsoftem, potazmo Visual Studiem...asi...

Ja si zatim dobre vystacim s Vimem, GCC a s C...snad mi to jeste dlouho vydrzi :o)



Seš na tom dobře. :-D

Já mám VS a vím, že je tam MFC, ATL - jsou to tuším grafické knihovny pro C++, které tam jsou pro tvorbu unmanaged aplikací, ale víc o nich nevím - žiju v managed světě

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
NAItReIN0
Newbie
5. 8. 2006   #4
-
0
-

DeaLer napsal:

Farundel napsal:

Ani jedna z tech zkratek mi nic nerika, jsem na tom hodne spatne? :o)))

Tusim akorat, ze to ma neco asi neco spolecneho s Microsoftem, potazmo Visual Studiem...asi...

Ja si zatim dobre vystacim s Vimem, GCC a s C...snad mi to jeste dlouho vydrzi :o)



Seš na tom dobře. :-D

Já mám VS a vím, že je tam MFC, ATL - jsou to tuším grafické knihovny pro C++, které tam jsou pro tvorbu unmanaged aplikací, ale víc o nich nevím - žiju v managed světě.



Pozrite si nápovedu, všetko je tam krásne opísané do detailu, nemá zmysel to tu rozoberať, žo je to MFC a ATL.?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
- drEAMs. What are they? -
Peter D.0
Expert
6. 8. 2006   #5
-
0
-

tak najde sa niekto kto pozná postavenie MFC ?
:ehh:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
NAItReIN0
Newbie
6. 8. 2006   #6
-
0
-

mephi napsal:

tak najde sa niekto kto pozn? s??asn? postavenie MFC ?
?:ehh:?



Hele, ja s?ce e?te v MFC nerob?m, ale neviem, v ?om inom, pokia? sa jedn? o C/C++ by som mal p?sa? 32bitov? aplik?cie, ak nie pr?ve v MFC?! ?no, vo Win32 API, ale pre?o u? rovno nie v MFC?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
- drEAMs. What are they? -
some_one0
Návštěvník
7. 8. 2006   #7
-
0
-

No MFC - (Microsoft Foundation Classes), je to takov? nadstavba nad WIN32 API - vypad? to ve VS tak trochu jakou Deplhi nebo C++ Builder.
Byla to zaj?mv? my?lenka, ale pom?rn? slo?it? proveden?.
Osobn? mysl?m, ?e MFC dnes nem? vůbec v?znam se u?it (pravda, jsou pr?ce, kde sh?n?j? MFC). Dnes existuje mnohem lep?? sada knihoven - .NET v?voj v tomto je podobn? s MFC, ale imho mnohem jednodu??? a p?ehledn?j?? a taky komplexn?j??.
Ta MFC byla hlavn? zam??en? na ok?nka a na z?kladn? funkce aplikac?. .NET tohle zvl?d? lepe - resp. nen? tolik specializovan?, ale mnohem v?ce propracovan?j?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 61 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s MFC — založil kwit

Kniznica MFC — založil Marek

MFC controls — založil Hunty

MFC návrh Ribbonu — založil klinki

MFC globální proměné — založil Pawl

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý