Hry v C# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Hry v C# – .NET – Fórum – Programujte.comHry v C# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lolik0
Super člen
28. 9. 2008   #1
-
0
-

cawte, zaujimalo by ma ako sa da vytvorit online 3D hra v C# ako je napr. flyff atd. ako co vsetko k tomu potrebujem, v com to mam robit, ci existuju nejake zaklady ktore by sa daly vyuzit atd. kdo otom ma viac info nech napise. dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
28. 9. 2008   #2
-
0
-

Nejlepší volba na tvorbu her v C# je dnes nejspíš XNA, jpár článků o něm je už i tady na programujte, další spousty informací jsou na internetu (xna.com atd.)

Konec konců, na creators.xna.com jsou i příklady a tutoriály na hry fungující jako klient/server, to je asi vše to potřebuješ :smile1: Čeká tě ale hodně dlouhá cesta k tvoření 3D her online...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
lolik0
Super člen
28. 9. 2008   #3
-
0
-

diky, noale neviem najst nic take ako je klient/server ak by si myl nejaky presnejsi link tak pls napis. a potreboval by som nejaky navo ako spravit postavu ktora by chodila.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
czbero0
Stálý člen
28. 9. 2008   #4
-
0
-

Musíš začít od jednoduchých věcí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
lolik0
Super člen
28. 9. 2008   #5
-
0
-

podla mna sa da zacat aj od zlozitych veci. ale ani neviem v com sa roby 3D grafika a pridava sa do hry

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
KIIV+42
God of flame
28. 9. 2008   #6
-
0
-

To lolik : ano je uplne idealni zacit stavet nakladak, kdyz neznas ani co je to sroubek a ani si nikdy neslysel o kolu... natoz ozubenem

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
lolik0
Super člen
28. 9. 2008   #7
-
0
-

teoretichky by to slo. keby som otom nikdy nepocul tak by som sa spital kam to patry? a co to je? ale tu staci kuknut 2-3 videa a je to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
28. 9. 2008   #8
-
0
-

A jsi si jistý, že z těch 2-3 videí pochopíš, k čemu přesně ten šroubek a kolo slouží?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
lolik0
Super člen
28. 9. 2008   #9
-
0
-

XNA nato asi nebude to najlepsie. skusim C# a direktX podla knihy Programujeme 3D hry v jazyce C#. Neviete nahodov ci sa da niekde stiahnut?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
28. 9. 2008   #10
-
0
-

Další dotaz, proč podle tebe není XNA na tvoje potřeby vhodné? Nezapomeň, že XNA je vlastně managed DirectX :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
KIIV+42
God of flame
28. 9. 2008   #11
-
0
-

To Chrasty : protoze by to musel hledat na netu a to by musel myslet
EDIT: neni to pro nej vhodne = nechtelo se mu hledat co to znamena...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
28. 9. 2008   #12
-
0
-

To KIIV : Já vím, jen jsem tajně doufal, že se k tomu přizná sám :smile10: :smile6: No nic, tak ať se daří :-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
lolik0
Super člen
29. 9. 2008   #13
-
0
-

no pretoo ze asi knihy o XNA neexistuju alebosu velmy drahe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
czbero0
Stálý člen
29. 9. 2008   #14
-
0
-

Managed DirectX, který popisuje kniha Programujeme hry v jazyce C# je v dnešní době nepoužíváný, PROTOŽE EXISTUJE NÁSTUPCE: XNA
Pravda, českých knih moc není (ale anglických je dost, třeba od Wrox), ale zkus třeba můj tutoriál tady na programujte.com nebo tutoriál na VB.NET (ten jde hned na 3D, to se ti určitě bude líbit...)
Jak se tak koukám, tak každý tvůj topic ňjáká šílenost.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
KIIV+42
God of flame
29. 9. 2008   #15
-
0
-

To lolik : tak bud neexistujou nebo sou velmi drahe... to se navzajem vylucuje... jedno nebo druhe

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Santas0
Věrný člen
29. 9. 2008   #16
-
0
-

neviem preco mu vadi, ze su drahe, ked si ich aj tak chce stiahnut :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.55.–
http://psandtner.sk/blog
lolik0
Super člen
2. 10. 2008   #17
-
0
-

a nemate nejaky navod ako spravit aspon ten zaklad na hru? ako napr. mapu pozadie objekty postavy botov itemy atd. neviete v com to mam robit? a ako to vlozit to hry? a ako spravit napr. aktualizacije?

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.33.–
czbero0
Stálý člen
2. 10. 2008   #18
-
0
-

Máš oko? :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
2. 10. 2008   #19
-
0
-

To lolik : Všechny tyhle informace najdeš třeba na creators.xna.com, už jsem to zmiňoval v druhém příspěvku odshora :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
KIIV+42
God of flame
2. 10. 2008   #20
-
0
-

ano ano takhle to vypada kdyz stavime motor bez znalosti mechaniky a jakykoliv techniky :)

a nemate nejaky navod ako spravit aspon ten zaklad na hru? ako napr. mapu pozadie objekty postavy botov itemy atd. neviete v com to mam robit? a ako to vlozit to hry? a ako spravit napr. aktualizacije?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
paul270
Návštěvník
4. 10. 2008   #21
-
0
-

myslím, že k uživateli lolik se nemá cenu vyjadřovat. každý jeho příspěvek je stejný, všude čeká, že za něj všechno uděláme, sám si neumí ani přečíst článek. ale hlavně, že o sobě ptohlašuje, že programuje. :smile6:

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.71.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 100 hostů

Podobná vlákna

3d hry v c++ — založil RybaRak-WM

Hry — založil squirrel1981

C++,hry — založil sa54d

PC hry — založil Jakub Doucek

Hry-co vybrat? — založil samo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý