.lib v C# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

.lib v C# – .NET – Fórum – Programujte.com.lib v C# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dargorar0
Duch
29. 9. 2008   #1
-
0
-

Jsem zacatecnik a nevim jak ve VS2005 Windows application se linkuje staticka knihovna .lib (v projektech C++/CLI mi to jde).
Napsal byste mi prosim nekdo, jak na to, tzv. nejaky postup pres nastaveni (pro urceni linkovane knihovny) a prikaz pouzity rovnou do kodu (neco jako v C++ #pragma comment ....)

Predem dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.24.–
Reklama
Reklama
czbero0
Stálý člen
29. 9. 2008   #2
-
0
-

V C# nemáš statické knihovny, tam můžeš připojit pouze .NET sestavení (assembly), pokud ti šlo v C++/CLI linkovat non-.NET knihovny, tak to bylo tím, že C++/CLI umí částečně běžet v nativním režimu, C# ne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
dargorar0
Duch
29. 9. 2008   #3
-
0
-

Tak ze .dll pridavame pomoci DllImport nebo jako reference do nasi assembly a ty jine assembly, jak mohu pripojit ke svemu projektu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.24.–
dannyk0
Věrný člen
29. 9. 2008   #4
-
0
-

Jak mas v solutionu references,tak das pravym a tam add new nebo tak nejak.Tam mas pak seznam z global assembly cache nebo si muzes najit svoji vlastni dll.Pak proste das ok.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 59 hostů

Podobná vlákna

Lib cURL — založil cniry

Lwsock32.lib — založil BigFood

Sowin1d.lib — založil ph@tE

Problem s FTP lib — založil freeman-half

Ntl lib v c++ a gui v c# — založil stewe

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý