Ikona v dolnej liste – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ikona v dolnej liste – .NET – Fórum – Programujte.comIkona v dolnej liste – .NET – Fórum – Programujte.com

 

lolik0
Super člen
5. 10. 2008   #1
-
0
-

mam taky problem. robim program a neviem ako mam spravit aby sa my neukazoval v tom modrom panely(tam kde je start) kde su zobrazovane programy ale by sa mu zobrazovala ikona v pravo dole ako je napr. skype ale aby sa nedal vypnut ked kliknem na X v okne. dik za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
5. 10. 2008   #2
-
0
-

Prestuduj si MSDN k teme NotifyIcon, Form.Visible, Form.Hide(), Form.Show(), MenuStrip,...
http://msdn.microsoft.com

A nebud lenivy! Takto sa nenaucis programovat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.183.–
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
5. 10. 2008   #3
-
0
-

este hladaj Form_Closing a ClosingEventArgs (alebo nieco podobne)..

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.183.–
lolik0
Super člen
5. 10. 2008   #4
-
0
-

dik. aa este ako mam spravit aby sa subor napr. lol.xcv otvaral v tom programe a mal nejaku ikonu? skusal som toto ale neda sa zaregistrovat ta pripona suboru a neni to robene aby tam bola ta ikona:

        private void associateFiles()

{
try
{
RegistryKey registryKey1 = Registry.ClassesRoot.OpenSubKey(".xcv");
string string1 = registryKey1.GetValue("").ToString();
if (((registryKey1 != null) && (string1 != "xcv file")) && (MessageBox.Show("Associate cakePawn with Pawn (.xcv) files?", "File Associations", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question, MessageBoxDefaultButton.Button1) != System.Windows.Forms.DialogResult.Yes))
{
return;
}
registryKey1 = Registry.ClassesRoot.CreateSubKey(".xcv");
registryKey1.SetValue("", "xcv subor");
registryKey1 = Registry.ClassesRoot.CreateSubKey("xcv subor");
registryKey1 = registryKey1.CreateSubKey("shell");
registryKey1 = registryKey1.CreateSubKey("open");
registryKey1 = registryKey1.CreateSubKey("command");
registryKey1.SetValue("", string.Format("\"{0}\" \"%1\"", typeof(Form).Assembly.Location));
registryKey1 = Registry.ClassesRoot.CreateSubKey("MIME\\Database\\Content Type");
RegistryKey registryKey2 = registryKey1.CreateSubKey("application/cakepawn");
registryKey2.SetValue("Extension", ".xcv");
MessageBox.Show("Successfully registered files.");
}
catch
{
MessageBox.Show("Nedá sa zaregistrovať tato pripona suborov.");
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 10. 2008   #5
-
0
-

For instance, here's a sample registry file to create an association between .txt files and EmEditor:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CLASSES_ROOT\.txt]
@="emeditor.txt"

[HKEY_CLASSES_ROOT\emeditor.txt]
@="Text Document"

[HKEY_CLASSES_ROOT\emeditor.txt\DefaultIcon]
@="%SystemRoot%\\SysWow64\\imageres.dll,-102"

[HKEY_CLASSES_ROOT\emeditor.txt\shell]

[HKEY_CLASSES_ROOT\emeditor.txt\shell\open]

[HKEY_CLASSES_ROOT\emeditor.txt\shell\open\command]
@="\"C:\\Program Files\\EmEditor\\EMEDITOR.EXE\" \"%1\""

[HKEY_CLASSES_ROOT\emeditor.txt\shell\print]

[HKEY_CLASSES_ROOT\emeditor.txt\shell\print\command]
@="\"C:\\Program Files\\EmEditor\\EMEDITOR.EXE\" /p \"%1\""

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.32.–
lolik0
Super člen
8. 10. 2008   #6
-
0
-

To Anonymní uživatel : to som nejako nepochopil....

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
8. 10. 2008   #7
-
0
-

lolik: si vytvoris v HKEY_CLASSES_ROOT\.xcv kluc a nastavis defaultnu hodnotu na napr "xcv.Program", potom si vytvoris kluc HKEY_CLASSES_ROOT\xcv.Program\DefaultIcon, defaultna hodnota ikona (alebo DLL s ikonami), potom kluc HKEY_CLASSES_ROOT\xcv.Program\shell\open\command, defaultna hodnota cesta k tvojmu programu + "%1". Vsetko programovo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.183.–
lolik0
Super člen
9. 10. 2008   #8
-
0
-

...to este keby som vedel ako sa to roby... :( no nic nieco niekde najdem

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.33.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
9. 10. 2008   #9
-
0
-

K práci s registry slouží třída Registry z namespacu System.Win32. To už najdeš snadno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Jak udělat v liště nabídku — založil dragon124

Ikona — založil polerok

Ikona — založil roman.jaros

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý