"Osobní" vyhledávač – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

"Osobní" vyhledávač – PHP – Fórum – Programujte.com"Osobní" vyhledávač – PHP – Fórum – Programujte.com

 

6. 8. 2006   #1
-
0
-

Vyhledávač na osobních stránkách. :D
zde je kód formuláře:



<form action="index.php">
<table border="0">
<tr>
<td>
Hledané slovo:
</td>
<td>
<input type="text" name="dotaz" size="75">
</td>
<td>
<input type="submit" value="Hledat">
</td>
</tr>
</table>
<input type="hidden" name="go" value="vyh">
</form>


samotný vyhledávací script:


<?php
$data=fopen("fan/vyh/databaze.txt","r");
//print_r ($data);
$s1=filesize("fan/vyh/databaze.txt");
$databaze=fread($data,$s1);
fclose($data);
$zaznamy=explode(';',$databaze);
//print_r ($zaznamy);
?>
<p>
<div align="center">
<table border=1 width="100%" cellpadding=3 cellspacing=1>
<tr>
<th>Název webu</th>
<th>URL adresa</th>
<th>poznámka</th>
<tr>
<?
$k=0;
//$dotaz='www.';
foreach ($zaznamy as $radek){
?>
<tr>
<?

if(strstr($radek,$dotaz)){

$bunky=explode('|',$radek);
foreach ($bunky as $bunka){
if(strstr($bunka,'www.')){
echo '<td><a href="http://',$bunka,'">',$bunka,'</a></td>';
}
else {echo '<td>',$bunka,'</td>';
}
};
$k++;
};

?>
</tr>
<?
};
if ($k==0) {echo '<td align="center" colspan="3">žádný záznam nevyhovuje zadané podmínce</td>';
};
?>

</table>
</div>
</p>


a samotna database:


Seznam|www.seznam.cz|Velice rozsireny.;
Centrum|www.centrum.cz|Podporovany masivni reklamou.;
Sprtak|www.sprtak.wz.cz|Moje staré stránky, již jen ze srandy.;
Mouchapage|www.mouchapage.wz.cz|Stránky mého kamaráda.
.

K vkládacímu skriptu jsem se zatím nedostal a tak další položky vkládám blokem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
6. 8. 2006   #2
-
0
-

Opravte mě jesli se mýlím, ale skripty patří do skriptárny a navíc jste nemusel zakládat 2 témata, když by stačilo editovat to staré, resp. přidat nový příspěvek.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
7. 8. 2006   #3
-
0
-

?

Opravte m? jesli se m?l?m, ale skripty pat?? do skript?rny a nav?c jste nemusel zakl?dat 2 t?mata, kdy? by sta?ilo editovat to star?, resp. p?idat nov? p??sp?vek.

?

Ja vym, ale chtel jsem znat nazor ostatnich na tndle skript a ho jenom n?komu dat na sta?eni.
A k t?m dv?ma stejnym tematum v?era se mi sekl po??ta?, pro ty dve temata.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
František Sabovčik0
Návštěvník
13. 8. 2006   #4
-
0
-

No tak jestli chceš slyšet můj názor, tak to není nic světobornýho. Zajímavější by bylo, kdyby se udělal normální fulltext. Že bys měl robota, který by se někdy spustil a zanalizoval by ti všechny stránky pomocí odkazů a uložil to do databáze.
Kdo je tu vůbec admin? Mělo by to přesunou do scriptů, teda jestli to toto fórum vůbec umí. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
uzanto de Esperanto
mi toki pi toki pona
1. 9. 2006   #5
-
0
-

No tak jestli chceš slyšet můj názor, tak to není nic světoborného. Zajímavější by bylo, kdyby se udělal normální fulltext. Že bys měl robota, který by se někdy spustil a zanalizoval by ti všechny stránky pomocí odkazů a uložil to do databáze.
Kdo je tu vůbec admin? Mělo by to přesunou do scriptů, teda jestli to toto fórum vůbec umí.


A poradil by jste mi jak pane programátore??? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dalaman0
Věrný člen
4. 9. 2006   #6
-
0
-

No to by docela zaujimalo aj mna... MOhol by si to nejak opisat a konkretizovat? :ok:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý