Windowsovská kalkulačka – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Windowsovská kalkulačka – .NET – Fórum – Programujte.comWindowsovská kalkulačka – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Bendik0
Duch
7. 10. 2008   #1
-
0
-

Zdravím, chtěl bych poprosit jestli by někdo ve Microsof Visual C# 2008 neudělal kalkulačku jako je v příslušenství windowsu, pouze s +, -, * a /. Moc by mi to pomohlo. Jde mi samozřejmě hlavně o kód

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.219.–
Reklama
Reklama
Wizard0
Stálý člen
7. 10. 2008   #2
-
0
-

hh cely kod ti tu asi nikto nenapise skus sa sem obratit s nejakym konkretnym problemom a nie s niecim typu: "urobte mi domacu ulohu".

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.182.–
KIIV+42
God of flame
7. 10. 2008   #3
-
0
-

kdyby to nebylo tak trivialni...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Bendik0
Duch
7. 10. 2008   #4
-
0
-

No de o to, že když tak klikám na tlačítka a píšu čísla, se kterými chci počítat, tak aby se mi to celé někde zaznamenávalo a pak vložilo na konci do výsledku jako příklad a rovnou vypočítalo. //edit
Asi je to blbě vysvětlené, řeknu příklad: napíšu si do kalkulačky 1, stisknu tlačítko +, napíšu 1, stisknu tlačítko -, napíšu 1. Celé je to 1+1-1. Na konci by to výsledek zjistilo pomocí toho co jsem zadal(1+1-1). Jenže ono to asi půjde vyřešit jinak a takovýmto způsobem vůbec ne. No jak říkám chtělo by to sem vložit hotový kód s komentářema.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.219.–
Bendik0
Duch
7. 10. 2008   #5
-
0
-

To Wizard : Nemám zájem poslouchat nějakou kritiku, od čeho je tady forum, myslim, že tu spousta jedinců co neví naprosto primitivní věci. Tobě se to řekne, když si zkušený, ale poradit to ne co:-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.219.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
7. 10. 2008   #6
-
0
-

To Bendik : To není kritika, fórum skutečně není o tom, abys sem napsal "nevím jak na domáci úkol, udělejte mi ho někdo!", ale od toho, abys sem napsal konkrétní problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Bendik0
Duch
7. 10. 2008   #7
-
0
-

To Chrasty : No dobře, napsal sem ho:-)). Je to v mém vlastním zájmu není to domácí úkol

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.219.–
Wizard0
Stálý člen
7. 10. 2008   #8
-
0
-

V tvojom vlastnoim zaujme ... Ok. No ked sa chces naucit programovat s toho ze si prezries kod programu tak to rovno zabal. Neber to zle ale najlepsie spravis ked si precitas nejake tutorialy a potom sa pokusis napisat tu kalkulacku sam.
...
Zacinat s programovanim GUI neni dobry napad zacni v konzoli a postupne sa dopracujes az ku GUI.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.182.–
Bendik0
Duch
7. 10. 2008   #9
-
0
-

To Wizard : No já už zkušenosti s konzolí mám, nejde mi o celý kód, že bych naprosto vůbec nevěděl jak tento příklad naprogramovat. Jde tu o pouze jeden problém, který sem už popsal, jinak mám vše vyřešené. No dobře nechme to být, zkusím na to nějak přijít, i když sem si myslel, že na tomto fóru mi může někdo poradit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.219.–
Wizard0
Stálý člen
7. 10. 2008   #10
-
0
-

To Bendik : Tak sorry s toho prveho prispevku som to pochopil tak ze nemas ani paru o programovani a chces aby sme ti spravili DU :). Ja ti kludne pomozem ked ide o ten problem co si popisal hore (hadam ze som to spravne pochopil). Ked tomu spravne rozumiem tak by riesenie na tvoj problem mohlo byt nasledovne: Vytvor si premennu napr. 'vysledok' pri prvom zadani cisla do tejto premennej ulozis toto zadane cislo. Potom pri stlaceni tlacitka odpovedajucej operacie (+, -, *, /) nastavis hodnotu globalnej premennej napr. 'operacia' ktora bude typu 'int' na cislo 1 - 4 (1 - '+', 2 - '-', ...). Dalej jednoducho pri kazdom stalaceni tlacitka z operaciou budes testovat ci sa premenna operacia rovna 0 ked ano tak premenna 'vysledok' zostane nezmenena, ked nie tak podla hodnoty premennej spravime pozadovanu operaciu a zmenime hodnotu premennej 'vysledok'.

A to by malo byt vsetko co je nutne spravit. Prilozil by som aj nejaky nazorny kod ale v C# som nerobil tak nechcem pisat blbosti. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.182.–
Bendik0
Duch
7. 10. 2008   #11
-
0
-

To Wizard : Tak díky moc, přesně tohle sem potřeboval. Teď už bych kalkulačku mohl dokončit;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.219.–
czbero0
Stálý člen
7. 10. 2008   #12
-
0
-

Můj kód (v C++/CLI, ale to je jedno, .NET, jak .NET)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 51 hostů

Podobná vlákna

Kalkulačka — založil Lukáš

KALKULACKA — založil lUKAS

Kalkulacka — založil pawkin

Kalkulačka — založil Anakin

Kalkulačka — založil raddino

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý