Dvojtý přístup na stránku - vyřešeno => GoogleAdsense – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Dvojtý přístup na stránku - vyřešeno => GoogleAdsense – PHP – Fórum – Programujte.comDvojtý přístup na stránku - vyřešeno => GoogleAdsense – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Kuko.sk0
Newbie
8. 10. 2008   #1
-
0
-

Takze cele to vyzera takto:

<?

$hours = date("H")*60*60;
$minutes = date("i")*60;
$seconds = date("s");
$time_seconds = $hours+$minutes+$seconds;
$dozajtra_seconds = 3600*24-$time_seconds;
$expire = time()+$dozajtra_seconds;
define ("cookie", $zaznam["film_id"]);
if (!(isset($_GET["name"]) and ($_COOKIE[cookie])=="1"))
{
mysql_query("update film set film_views=film_views+1 where film_name2='".$_GET["name"]."'");
mysql_query("update film set film_viewsall=film_viewsall+1 where film_name2='".$_GET["name"]."'");
SetCookie ($zaznam["film_id"], "1", $expire);
}

?>


a neviem preco, ale dakedy mi to do mysql prirata do databaze +1 ale hocikedy sa stane ze to na jeden load pripocita +2 a nechapem preco... na dalsi load to uz nic nepocita... takze cookies funguje... len potrebujem vyriesit problem s tym, ze mi to dakedy zapocita +2 :( aj ked som na stranke sam....
Je to na stranke:
www.kuknito.sk

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.220.–
Wizard0
Stálý člen
8. 10. 2008   #2
-
0
-

ta podmienka je nejaka divna. Nemala by vezerat nejako takto:



if(isset($_GET["name"]) && $_COOKIE[cookie] != "1")

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.182.–
Kuko.sk0
Newbie
8. 10. 2008   #3
-
0
-

tak som to troska upravil ... momentalne to mam takto ... a ajtak mi to hocikedy prida +2 nechapem preco :(:(:(

define ("cookie", $zaznam["film_id"]);

if (empty($_COOKIE[cookie]))
{
$hours = date("H")*60*60;
$minutes = date("i")*60;
$seconds = date("s");
$time_seconds = $hours+$minutes+$seconds;
$dozajtra_seconds = 3600*24-$time_seconds;
$expire = time()+$dozajtra_seconds;
$film_views=$zaznam["film_views"]+1;
$film_viewsall=$zaznam["film_viewsall"]+1;
mysql_query("update film set film_views='".$film_views."' where film_name2='".$_GET["name"]."'");
mysql_query("update film set film_viewsall='".$film_viewsall."' where film_name2='".$_GET["name"]."'");
SetCookie ($zaznam["film_id"], "1", $expire);
}

este aj ked to skopirujem do suboru views.php a dam include_once("views.php"); ajtak to dakedy spravi nechaaapem
a este troska vysvetlivky... film_views je pocet zhliadnuti za den (deletuje sa to vzdy o 00:00 pomocou cronu) a film_viewsall je pocet zhliadnuti filmu celkovo ... (nedeletuje sa)
btw v mysql tabulke mam typy bigint pri tychto 2 stlpcoch

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.220.–
Wizard0
Stálý člen
8. 10. 2008   #4
-
0
-

neviem ale nepouziva sa 'empty' pri poli? skus tam dat radsej 'isset'.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.182.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
8. 10. 2008   #5
-
0
-

ses dost odvaznej ... dat primo do dotazu $_GET

pricitat mimochodem muzes i primo pomoci sql... set film_views= film_views+1, film_viewsall=film_viewsall+1

pekne najednou... asi to muze byt podminkou... treba nekdy sedne blbe a updatujes vic nez mas

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kuko.sk0
Newbie
8. 10. 2008   #6
-
0
-

ok dal som to takto a idem testovat... napisem :)

define ("cookie", $zaznam["film_id"]);

if (empty($_COOKIE[cookie]))
{
$hours = date("H")*60*60;
$minutes = date("i")*60;
$seconds = date("s");
$time_seconds = $hours+$minutes+$seconds;
$dozajtra_seconds = 3600*24-$time_seconds;
$expire = time()+$dozajtra_seconds;
mysql_query("update film set film_views= film_views+1, film_viewsall=film_viewsall+1");
SetCookie ($zaznam["film_id"], "1", $expire);
}

aaaaaaaaach !!! neviem kde moze byt chyba ale hocikedy mi to zarata 2x.... je tam 6... dam refresh a zrazu 8... :(
som sice fakt zaciatocnik, ale neviem si dost dobre predstavit kde je chyba :(
no super a akurat mi to skocilo z 19 na 22 :( omg
ak chcete tak to kludne vyskusajte... refreshujte koolko chcete.... dnes... zajtra uz nie prosim

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.220.–
Kuko.sk0
Newbie
9. 10. 2008   #7
-
0
-

prosim poradte mi ... vsetko funguje ako ma, aj cookies aj vsetko, len dakedy mi to zapocita 2x na jedno loadnutie stranky :( prosim helpppp :(
je mozne ze si to prezera nejaky google bot ? alebo nieco take ? lebo ... proste aj ked som sam na stranke hocikedy sa mi to stane a nechapem preco. nevidim jediny dovod preco :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.220.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 10. 2008   #8
-
0
-

To Kuko.sk : no tak kdyz uz nastavujes cookies tak proc nepouzijes rovnou session?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kuko.sk0
Newbie
9. 10. 2008   #9
-
0
-

v com mi pomoze session?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.28.–
Prog.0
Věrný člen
9. 10. 2008   #10
-
0
-

To Kuko.sk : A nemôže byť problém v browseri? Čo ak niekedy odošle 2 requesty? Robí to vždy alebo len pri nejakom konkrétnom prehliadači? Skúšal si? Ja som sa s tým dávnejšie stretol pri Firefox+Firebug, odosielal vždy 2 requesty. Neviem ako to je teraz...

Skontroluj si log servera, koľko requestov je zaznamenaných v ňom...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.186.–
Prog.
Kuko.sk0
Newbie
9. 10. 2008   #11
-
0
-

No spravilo mi to u oca v robote v IE starsia verzia neviem ktora... a aj doma na firefoxe... a log servera som si kukal ale som debko z toho :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.220.–
Kuko.sk0
Newbie
9. 10. 2008   #12
-
0
-

Urobil som si kratky skript, a setko funguje ako na, neviem v com je chyba :(

include("mysql.php");

$vysledok=mysql_query("select * from counter where name='a'");
$zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledok);
echo $zaznam["views"]."<br>".$zaznam["viewsall"];
mysql_query("update counter set views=views+1, viewsall=viewsall+1 where name='a'");

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.220.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
9. 10. 2008   #13
-
0
-

Možná je problém v tom, že Firefox (pomocí nějakého fasterfox) zasílá víc požadavků najednou. No a samozřejmě v té v těch požadavcích není zasílaná žádná cookie, tedy ... proto.. asi, možná... nutno vyzkoušet..

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Kuko.sk0
Newbie
9. 10. 2008   #14
-
0
-

no ale uz mi to spravilo aj v internet exploreri...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.220.–
Kuko.sk0
Newbie
11. 10. 2008   #15
-
0
-

http://www.webmasterworld.com/php/3310274.htm

cosi som nasiel na nete...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.220.–
Kuko.sk0
Newbie
11. 10. 2008   #16
-
0
-

KONECNE !!! ZISTIL SOM CIM TO JE !!! JE TO GOOGLE ADSENSOM !!!vzdy si prehliada stranku pred tym ako zistuje ake typy reklam sa maju zobrazovat.... vyriesil som to velmi jednoducho :):):)




if ($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']!='Mediapartners-Google' and empty($_COOKIE[$zaznam["film_id"]]))
{
mysql_query("update film set film_views=film_views+1, film_viewsall=film_viewsall+1 where film_name2='".$zaznam["film_name2"]."'");
SetCookie ($zaznam["film_id"], "1", time()+12*60*60);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.220.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý