Kolik byste si rekli za eshop v PHP+nakodeni designu?
Fórum › Offtopic
Cena eshopu
To pawlik :
tomuto vubec nerozumim :)) nemelo by to byt "pod moji uroven"?Protože je to asi nad moji úroveň, tak bych si neřekl o nic ;-)
To Zelenáč : zalezi jak je ten eshop komplexni... :) urcite sam vis kolik ti to dalo prace a zabralo casu...podle toho odvijej celkovou cenu...
pawlik napsal:
To Earl Cash : Prave ze si nejsem jisty, ze bych dokazal navrhnout databazi dost komplexniho a rozsahleho e-shopu. Zatim jsem zadny nezkousel, ale to je zrovna vec, do ktere si moc neverim ;-)
Ale prd, na eshopu neni nic sloziteho. Ja se na jednom ucil PHP. Tehda jsem za nej dostal 10 tisic. No co, v sesnacti jsem byl spokojeny. Dneska bych si rek minimalne o nekolikrat tolik :)
netman92 napsal:
To CommanderZ :
existuje este ten eshop?
mohol by si sem hodit pls link?
Bylo to mizerny i ve svy dobe, navic se jeste zakaznik zacal hrabat v kodu. Takze: ne. Nemam se cim chlubit :)
Dneska pro klienta existují prefabrikované e-shopy.
Důvod, proč si je nevyberou, je buď že o nich neví, nebo jsou ochotni připlatit za originální "ruční práci" nebo mají takové speciální požadavky, které prefabrikované e-shopy nedokáží splnit.
Prefabrikáty jsou pro programátory, kteří e-shopy programují, docela konkurence, protože začínají od pár tisíc (znám jeden za 6900,-).
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Odesílání dat z flash eshopu — založil wyc
Ochrana eshopu proti nelegálnímu šíření — založil plasmo
Tvoja predstava ideálneho eshopu - zbieram návrhy na features — založil Tocimanko
Cena a značení — založil Michal
Cena elektřiny :) — založil JerryM
Moderátoři diskuze