Vypsani pingu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vypsani pingu – C / C++ – Fórum – Programujte.comVypsani pingu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hanz.S0
Návštěvník
10. 10. 2008   #1
-
0
-

Zdravim, snazim se o novej programek, kterej se me pri otevreni zepta, jakou chci zadat testovaci adresu. Pak otevre prikazovej radek (spustit z nabidky start) se znaky ping zadanaadresa . Otevre se dalsi okno a tam se vypise testovani pingu. Chci, aby mi se mi ten vypsanej ping vlozil do txt souboru, coz uz umim. Co ale nevim je to, jak nastavit "vypis tohle z ciziho programu". Tzn, ze chci vypsat to, co je v jinem programu vypsano a neznam int, na ktere bych mohl navazovat. Jak na to? Jak urcit z ciziho programu int,char a pod??

Jinak jeste jeden dotazek, jak muzu upravit program, do kteryho nevidim (neznam jeho kod) ? Protoze v pripade vypsani pingu mi to vypise ping a hned to okno spadne, chybi cin.get(); a nevim jak to tam dopsat, abych si to mohl precist.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.205.–
Programuju, protoze me to bavi. Beru to vazne a chci se to naucit. Proto kazdy vas prispevek mi je pomocnym.
Earl Cash0
Věrný člen
10. 10. 2008   #2
-
0
-

Jinak jeste jeden dotazek, jak muzu upravit program, do kteryho nevidim (neznam jeho kod) ? Protoze v pripade vypsani pingu mi to vypise ping a hned to okno spadne, chybi cin.get(); a nevim jak to tam dopsat, abych si to mohl precist.

WIN+R --> cmd --> ping "neco"...pak nepotrebujes nic upravovat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
11. 10. 2008   #3
-
0
-

Stačí si napsat takovýto script:



ping nazev_serveru
pause

a uložit jako *.bat

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
Hanz.S0
Návštěvník
11. 10. 2008   #4
-
0
-

to je divny ne? nejak nechapu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.205.–
Programuju, protoze me to bavi. Beru to vazne a chci se to naucit. Proto kazdy vas prispevek mi je pomocnym.
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
11. 10. 2008   #5
-
0
-

Co je na tom divnýho? Otevřeš si texťák a napíšeš do něj ty dva řádky. Pak to uložíš jako cokoli.bat a hotovo. Udělá to přesně to co chceš stačí to jen vyzkoušet. Akorát místo nazev_serveru dáš třeba seznam.cz, programujte.com, sosej.cz atd.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
luky
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
11. 10. 2008   #6
-
0
-

Kdyz se ptas na vec, kterou neznas dost dobre na to, abys jasne popsal svuj pozadavek, tak aspon poradne popis svuj zamer. Takhle je ten dotaz nesmyslny a my muzeme jen hadat s cim a jak ti vlastne poradit.

Na vstup/vystup spousteneho programu se muzes napichnout pomoci STARTUPINFO predavaneho funkci CreateProcess (dwFlags a ty tri handly). Vystup programu, at uz nacitany pres stdio, nebo z toho tveho souboru, si musis rozparsovat sam. Cteni promennych z jineho programu nejde (tedy alespon ne tak, jak si to asi predstavujes).

Po skonceni kazdeho programu se zavira jeho okno (pokud neni nastaveno jinak), to je prece normalni. Vlozit pauzu na konec jineho programu nejde (tedy opet ne tak, jak si to predstavujes). Aby ti vystup konzoloveho programu zustal "viset", tak ho proste musis spustit v prikazovem radku, nebo jako skript, ktery postupne spusti dany program a potom treba pocka na stisk klavesy (prikaz pause, jak uz psal nekdo vyse). V pripade, ze vystup programu sam nacitas, je ti jeho ukonceni samozrejme ukradene a pokracujes si jak chces.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
t0m450
Newbie
11. 10. 2008   #7
-
0
-

nieje to presne čo chceš ale skus



#include <iostream>
using namespace std;

int main()
{
cout << "odozva z 77.48.57.23:"<<endl;
system("ping 77.48.57.23");
cin.get();
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.6.–
Earl Cash0
Věrný člen
11. 10. 2008   #8
-
0
-

To t0m45 : jaky to ma vyznam? v tomto pripade by se dal pouzit davkovy soubor, jak uz psal Matrix17 ...

EDIT: tohle by jsi mohl pouzit pro Linux:

#!/bin/bash


echo -n "Cil: "
read target
ping ${target}

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

Podobná vlákna

Blokování PINGu z netu — založil CZechBoY

Vypsání — založil Karel

Vypsání matice — založil Asinkan

Vypsání údajů o PC — založil eidam1995

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý