Všiml, jsme si, že tu takové téma ještě není...
Jaké filmy se vám líbí, který je váš nejoblíbenější? Který by jste doporučili?
Jsem zvědavý jaký vkus má zdejší komunita...
Fórum › Offtopic
Filmy
Nejlepší film určitě nemám. Každý, který mám rád je plný nějakých těch skvělých scének, hlášek apod.
Mezi mé oblíbené žánry patří:
• Historické (Trója, Král Škorpion, 10,000BC, 300)
• Válečné (Slzy Slunce, Kód Navajo, Zachraňtě vojína Rayena)
• Komedie (Kameňák, Drž Hubu, Johny English, ... spoustu dalších)
• Akční (Mr. & Mrs Smith, Wanted, Kill Bill, ...)
• Fantasy a Sci-fi (LOTR, Matrix, ...)
• Ostatní: Občas kouknu na nějaký ten kreslený film typu Bee Movie. A své místo mají i klasické české pohádky :)
V podstatě vydržim koukat na cokkoliv, ale abych si film pustil po nějakém čase po 2. musí se mi opravdu líbit. Vyhrávají u mně komedie.
Mě prostě dostal ne tolik oblíbený film Karcoolka - sice trochu dětské, ale pořád dítě jsem ;-)
http://www.csfd.cz/film/202136-karcoolka-hoodwinked/
A kdyby šlo o film, který bych nedoporučil, tam mě zklamal film Eragon.
http://www.csfd.cz/film/213192-eragon/
Toť můj vkus.
posledni dobou jsem si oblibil filmy od Tarantina a Spika (Spike Lee) http://www.csfd.cz/reziser/2978-lee-spike/...predevsim me nadchl film "Do the right thing" http://www.csfd.cz/film/5799-jednej-spravne-do-the-right-thing/ a "Clockers".. :)
jinak sleduju temer vse, vyhybam se jen obzvlast stupidnim komediim a akcnim filmum...
- Star Wars vsechny filmy (I - 6, i ty kreslene/animak)...LOVE
- ostani sci-fi katastrofaky (veci od Emmericha, Doomsday, Cloverfield, I Am Legend) a akcnaky (Resident Evil, Aeon Flux, Starship Troopers, Transformers), obcas i nejake "vaznejsi" (Serenity, Children of Men)
jeste jsem zapomel zminit valecny/psachologicky film, ktery jsem videl nedavno - "Apocalypse Now"... :) takto me zadny film peknou dobu nedostal, muzu jen doporucit...
Všiml, jsem si, že jsem na sebe zapoměl...
hodně se mi líbí filmy s vážným dějem a dobrou atmosférou a nebo komedie, které ale mají logiku
Ale nesnáším filmy, u kterých na druhý den nevím o čem byly...
Moje nejoblíbenější:
[seznam]Prázdniny mr. Beana - opravdu dobrá komedie[/seznam]
[seznam]Girl Next Door - sice vypadá na "hlopou komedii", ale příběh alespoň na první shlédnutí zaujme[/seznam]
[seznam]Requiem for a Dream - Jeden z nejlépe natočených filmů, co jsem kdy viděl; bezvadná hudba, střih, kamera. Škoda jen mírně předvídatelného děje, pár chybiček a toho, že si pak zkazíte den.[/seznam]
[seznam]Auta - perfektní animák[/seznam]
[seznam]Ratatouille - taky perfektní animák[/seznam]
[seznam]Zachraňte vojína Rayena - nemám rád filmy s vojenskou tématikou, ale nelitoval jsem, že jsem ho viděl[/seznam]
[seznam]The Simpsons Movie - Takový delší díl Simpsonových...[/seznam]
Vím, že se dívám na filmy, které bych ještě správně neměl vidět, ale popravdě mi to vůbec nevadí, a nezanechalo to na mě nějaké stopy(z mého pohledu, okolí to možná vnímá jinak :smile3: )
Parádní film je Ali G indahouse a Requiem for a Dream je taky super. Pak mám rád celou sérii The Fast and the Furious a moc se mi líbil Dark Knight. Bylo by toho víc, ale nevzpomenu si asi...
Co se týče seriálů, tak tam u mě vedou Simpsonovi, Dr. House, Přátelé, Futurama a pak britský sitcomy - Černá Zmije, Červený Trpaslík, IT Crowd, Black Books a tak dál...
To Nefaritus : jojo, Ali G (potazmo vse od Cohena) bych k podle me kvalitni tvorbe take pridal... prekvapujeme me ze znas black books, v porovnani treba s ostatnimi tebou jmenovanymi serialy mi prijdou docela malo zname ac jsou z nich dle me nejlepsi
kdyz to vemu nejak horem dolem:
Dogma, 6th sense, meet joe black, Donnie Darco, Butterfly effect, Hancock, Super napadnik, Cimrmani, mercury, predator 2 ..........
takovej hodne letmej vyber
[seznam]Válečné - Bratrstvo neohrožených, slzy slunce, no prostě je jich hooodně[/seznam]
[seznam]Komedie - Králové Rocku, škola rocku, a pak ty s erot. nábojem (prcičky a tak)[/seznam]
[seznam]Seriály - Dr House, Simpsonovi, The Lost, útěk z vězení, přátelé, MASH.. (hlavně ne tv seriály z novy a primy)[/seznam]
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nefunkcni filmy — založil Bunnysh
Tipy na akčné filmy — založil Tocimanko
Filmy a video na webu — založil Anonymní uživatel
Anketa na téma filmy — založil Jasper
Sekajú mi Blu-Ray Filmy — založil Peter2