Ako na internetoví prehliadač ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ako na internetoví prehliadač ? – C / C++ – Fórum – Programujte.comAko na internetoví prehliadač ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Piedro0
Duch
11. 10. 2008   #1
-
0
-

Prosím o pomoc pri programovaní web browsera. Potreboval by som na príklade podrobne vysvetliť ako naprogramovať vo Visual C++ 2005 web browser ktorý je nezávilí alebo len málo závislí na Internet Explorery. Najlepšie by bolo keby bol niekto ochotný spraviť aj príklad s pokecom (stačí len okno ktoré otvorí stránku ktorú si napíšem do riadku z adresov), kludne mi ale bude stačiť nieaký odkaz na článok venujúci sa takejto problematike no ale aj so zdrojákom.

Ďakujem vopred za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.106.–
Peter
Reklama
Reklama
Zelenáč0
Posthunter
11. 10. 2008   #2
-
0
-

stačí len okno ktoré otvorí stránku ktorú si napíšem do riadku z adresov


:smile6:

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Wizard0
Stálý člen
11. 10. 2008   #3
-
0
-

hh potom daj vediet ked budes hotovy :smile5: :smile6:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.182.–
mephi0
Expert
13. 10. 2008   #4
-
0
-

tak teraz neviem, chceš spraviť cely browser sam ? nemožne pre teba, aspoň čo čitam tvoj prispevok. A ak nechceš zavyslosť od IE tak existuje tušim jadro GECKO, tak použivať to. Btw, smiem vedieť dôvod prečo chceš vlastny browser ? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
D-Fox0
Stálý člen
13. 10. 2008   #5
-
0
-

To mephi :

Btw, smiem vedieť dôvod prečo chceš vlastny browser ? :)



Na CVUT je to jedno z moznych semestralek v c++. Takze odtud asi vane vitr :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.207.–
Tocimanko0
Grafoman
13. 10. 2008   #6
-
0
-

Neuškodilo by naučiť sa trošku pravopis a použitie i a y v slovách. Pri písaní chybových hlášiek sa ti to neraz zíde ;)
Nezávislosť docieliš napísaním si vlastného jadra (FF a ešte nejaký browser má GECKO, IE má svoj vlastný atď...) a predpokladám, že človek, ktorý má to svedomie postnúť sem takýto príspevok nebude schopný vytvoriť ani vlastné GUI, nieto ešte plnohodnotný browser.

Aj ja ti želám pekný deň :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.85.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 213 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý